Vuosikerta-Ufojen äärellä

Tuli edellisessä postauksessa puheeksi ufot, joten otin ja kaivoin ne kaikki esiin. Tai luulen, ettei niitä tämän enempää ole... Esitelläänpä ne kaikki nyt tässä, vanhimmat ensin, kuten hyviin tapoihin kuuluu.

Ufo nro 1: Huovutetut tossut,  Novita Huopanen
Missä on toinen tossu? Ei missään, koska sitä ei ole. Vain tämä yksi koetöppönen valmistui ja tarkoitus oli kait tehdä näitä ainakin puolelle sukua joululahjoiksi.. Ohje ja siinä olleet muistiinpanot ovat pysyvästi hukassa, eikä mitään hajua, millä puikoilla olen tämän tehnyt ja minkä koon tossukka tämä on (jos ohjeen vaikka jostain netin syövereistä löytäisin).
Tulisiko tästä vaikka linnulle pesä? Sehän on se miljoonan pesäpöntön tempaus käynnissä..? Mikä lintu tässä tykkäisi pesiä, telkkä ehkä? Ripustanko minä tämän koivuun vai kuuseen?
Eli mitä ihmettä minä tällä teen?

Ufo nro 2: Koukuttu peitto, Novita 7 Veljestä
Hurahdin joskus 6-7 vuotta sitten (tai jotain semmoista) koukkuamiseen. Innostus kesti juuri ja juuri niin kauan, että sain peiton tähän vaiheeseen. Se on varmaa, ettei tästä koskaan peittoa tule, mutta voisiko tästä tulla vaikka lattiatyyny? Yksi poikasista haluaisi säkkituolin, sehän on vähän niinkuin lattiatyyny...eikö? Jos purkaisi tuon tummanharmaan osuuden ja hoitelisi alapuolen vaikka fleecellä ja sisään vähän täytettä. En vaan tykkää tuosta keskikuviosta ollenkaan.
Tai voisikohan tästä tulla koiralle peti? Koiraa ei vain ole, eikä tule.
Tämä on toki myös niinkuin lippu, pitäisiköhän hommata lipputanko ja vetäistä emännänviiriksi salkoon?
Haluaisiko joku tämän? Voin vaikka postittaa siitä ilosta, että pääsen tästä eroon.

Ufo nro 3:Neulottu hihallinen poncho, Novita Softy
Tämä on aikalailla samaa vuosikertaa kuin Ufo nro 2. Tämä ufo otti ja yllätti minut, tämähän oli valmiimpi kuin muistinkaan. Olen tehnyt myös takakappaleen melkein valmiiksi vai onkohan tuo etukappale? Muistelin, että vain toinen kappale olisi melkein valmis. Siis vain hihat, yhdistäminen, kaulus ja hapsukat puuttuvat. Ei vain kiinnosta enää vähääkään.
Haluaako joku tämän? Langatkin varmaan jostain löytyvät, eivät toki ole samassa sijoituspaikassa kuin tämä ufo. Tämänkin postitan ihan iloisin mielin, jos jollekin vain kelpaa.

Ufo nro 4: Virkattuja afrikkalaisia kukkasia, Novita 7 Veljestä
En edes muista, mitä tästä on pitänyt tulla, varmaan taas yksi suuruudenhullu peitto...
Mitä nämä haluaisivat olla? Haluaisivatkohan nämä olla vaikka roskiksen täytettä?

Ufo nro 5:Villasukat, olisikohan joku Hot socks lanka???
Kesällä 2010 kävimme Elmerin kanssa Saksassa autonhakumatkalla. Paluumatkalla piti saada käsille autossa puuhaa. Yhden sukat valmistuivat, sitten loppui matka kesken.
Nämä voisin pikapikaa tekaista valmiiksi, sukille on aina tarvetta. Vähän isolta tosin näyttävät.

 
Ufo nro 6: Virkattuja somalialaisia kukkasia, vauvalanka Ciao Trunte
Nooo, yksi peittoprojekti taasen. Tämä ei ole mikään jämälankaprojekti, vaan hommasin tähän aivan erikseen langatkin. Ainoastaan valkoinen reunuslanka puuttuu, tuo kuvassa oleva valkoinen ei ole samanmerkkistä lankaa, joten sitä en tule käyttämään.
Tämän haluaisin niin tehdä valmiiksi. Toivottavasti joku päivä innostun taas.

Ufo nro 7: Neuletakki, Novita Miami
Kesällä 2013 lähdimme koko perheellä Santorinille loman viettoon, lähdön hetkellä piti äkkiä keksiä joku neulomus matkaan. Se on tässä. Muistelin, että olisin aloittanut myös toisen etukappaleen, mutta jos näin on, niin se on haihtunut kuin tuhka tuuleen. Jo valmistuneessa etukappaleessa on suklaatahra, voi noita poikasia.. ööh. Lähteneekö pesussa pois?
Joo, tämä pitää tehdä valmiiksi. Saa luvan valmistua mieluusti kesään mennessä tai ainakin sen aikana. Tarkennus: puhun nyt kesästä 2016.

Ufo nro 8:Virkattu peitto, Novita Miami
Tästä piti taas tulla ties miten suuri peitto. Viime kesänä en tätä tehnyt, mutta sitä edellisenä muistaakseni... Lankojakin on jemmassa kaiken väristä, ei jää muuten siitä kiinni! Miami on ihana lanka virkata, suosittelen.
Pikku-Pörrille pitää tehdä tästä iloisenvärinen peitto. Olkoon tämä tulevan kesän virkkausprojekti!

Nonniin. Siinäpä nuo olivat. Jos jotain hyviä asioita koittaa hakea, niin ufoja ei ole siunaantunut sen jälkeen, kun aloitin blogin pitämisen. No, tuo Ufo nro 8 on poikkeus sääntöön. Peitot tuppaavat jäädä minulla kesken, suuresti arvostan kaikkia, jotka saavat ne aikoinaan valmiiksi!
Jos joku kiinnostuu noista hylkäämistäni ufoista, niin kyselkäähän lisätietoja :)

3 kommenttia:

 1. Tosi kivoja nuo ufot! Minusta paras on tuo ufo nro 4 eli nuo afrikkalaiset kukkaset. Nuistahan saisi tehtyä kivan tyynynpäällisen. :) t. Tupsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä lisäisin, että nuo pari peittoa, sukat ja valkoinentakki kantsii tehdä valmiiksi joskus. Niistäkin tulee nättejä. Tuo ufo nro 1 käytä tänään kesänä. Tee siitä sellainen löysähköllä betonia kuorrutettu kukkaruukku jollekin yrtille (rosmariini, tupsulaventeli tms) tai kesäkukalle ruukku. Ainakin viime kesänä olivat tosi in ja kauniitakin. :) t. Tupsu

   Poista
  2. :) Ongelma on siinä, että päässä pyörii tusinoittain malleja ja ideoita, joita haluaa toteuttaa mahdollisimman pian, niin eihän ne tämmöiset vanhat ufot jaksa kiinnostaa... Mutta jospa saisi kopattua itseään niskasta kiinni ja pikkuhiljaa jotain noistakin...

   Poista

SNY - toukokuu