Sunflower Dream

Kullankeltaiset auringonkukat loistavat yhdessä alkavan ruskan kanssa. Mutta hypätäänpä pari kuukautta taaksepäin heinäkuulle, jolloin pyysin täällä blogissani teiltä nimeä sukkiin. Ja, jos joku nimi minua erityisesti inspiroisi, niin ehdotuksen kertoja saisi sukat itselleen. Pipo-otus ehdotti nimeä Sunflower Dream ja siitä se ajatus sitten lähti...
Suunnittelin ja neuloin sukat ihanilla auringonkukilla ja sinne pieni keijukin tietysti nukkumaan. Suunnittelu oli tällä kertaa helpoin vaihe: Alussa mietin hetken verran, teenkö kukista symmetrisiä vaiko en, mutta hyvin nopeasti ja aika luonnostaan päädyin rouheisimpiin auringonkukkiin, koska sellaisia ne minusta enemmän ovat.
Suuremmaksi ongelmaksi muodostui sopivien värien valinta. Harkitsin pohjaväriksi aivan oranssia, mutta päädyin sitten retrompaan kaakaonruskeaan, koska en ollut aivan varma, olisiko oranssi ollut sukkien saajalle liian värikäs. Epäilen, ettei olisi ollut :) Toivottavasti joku neuloo nämä sukat oranssilla pohjalla, koska haluaisin nähdä, miltä ne näyttävät. Kukkien väri on oikeasti keltaisempi kuin kuvissa.
Auringonkukat ovat sukkien saajalle erityisen tärkeitä, joten sukkia oli siksikin mukava suunnitella. Mutta sukkia oli oikeasti hauska myös neuloa ja ne valmistuivat liki itsestään. Ajattelin samalla kaikkia aurinkoisia ihmisiä, joita on lähelläni paljon.
Malli: Sunflower Dream, oma ohje & saatavilla Ravelryssä
Lanka: Gjestal Maija 255 & 216
Puikot: KnitPro 3
Langankulutus: 150 g
Ensi kesänä laitan roskakatoksen viereen auringonkukkia kasvamaan, ne ovat ihastuttavia!

10 kommenttia:

 1. Oih, ne on ihanat! <3 :) Oranssi on mun lempiväri, että täytyy ehkä ite sitte neuloo ne toiset. :D Mutta nää ruskeapohjaiset on kyllä mageen retrot, tosi upeet. Ja mie tykkään kanssa tosta että noi kukat on rouheet kuten sanoit, koska auringonkukissa viehättää just se semmonen epätäydellisyys, ne uskaltaa tuolla loistaa ihan vinksin vonksin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Laitan sukat maanantaina postiin, pääset koittamaan jalkaan laittaa. Ja sellainen todella värikäs versio näistä sukista olisi ilo nähdä :)

   Poista
 2. Tulipa hienot! :)t.tupsu

  VastaaPoista
 3. Kerrassaan upeat sukat. Jännä nähdä joskus oranssipohjaisina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi hienoa nähdä eri versioita näistä ja varsinkin, jos joku uskaltaisi oikein räväyttää värien kanssa, olisi taas kuin eri sukat :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...