Vihreetä raitaa - ja sitten pyöräytettiin taas bingoo

Ensimmäisen Räsymattosukkabingon toiset sukat, vihreät ja värikkäät, on nyt tikutettu valmiiksi. Ja tällä kertaa minun piti kävellä Avustajan luo ja kysäistä, haluaisiko hän nämä sukat omakseen. Hän halusi.
Arvasin, vihreästä pitävä poika ei voi sanoa "EI" näille sukille. Ja olihan hän itse nostanut kasasta kerät, joista sukkien piti tuleman.
Malli: Oma perussukka omaan jalkaan ja sopii justiin Isommalle Poikaselle myös
Lanka: Novita 7 Veljestä värit 873 ja 309
Puikot: 3 1/2 KnitPro Zing
Langankulutus: 103 g
Jotenkin näistä toisista sukista tuli tiiviimmät ja himpusti pienemmät kuin ekoista. Samalla reseptillä on kuitenkin tehty. Voiko syynä olla erilaiset puikot (vaikkakin samaa kokoa) vai onko nämä vanhemmat Veikat jotenkin erilaisia kuin uudemmat??? Jotenkin harvemmaksi neuloutui uudemmat kerät, joista edelliset sukat oli tehty.
Ja sitten pyöräytettiin Pienemmän Poikasen kanssa taas erä bingoa. Voin kertoa, että piti nielaista pari kertaa... Minulle nousi tämmöinen setti lankoja, mutta mikä lanka alkaa ketäkin, sitä en vielä paljasta.
Waiting for a Kiss -lapaset jumittavat edelleen puikoilla. Kirjoneuleen neulomiseen ei löydy päivän mittaan enää aikaa ja voimia - Pörri lähti konttaamaan, seisomaan ja tukea vasten kävelemään. Tai minusta hänen konttaamisestaan tulee lähinnä mieleen rapu, joka nousee merestä rannalle, jotenkin samantyylisesti etenee.

6 kommenttia:

 1. No kivat tuli näistäkin! :) Ehdotus: punainen Veikka tuon punaraitaisen kanssa, vaalean sininen papukaija langan kanssa ja turkoosi polkka tuon siniraitaisen kanssa. Saas nähdä mitä oikeesti tulee kunhan saat valmiiksi. Jännää! :) t. Tupsu

  VastaaPoista
 2. Todella hauska idea ja hieno toteutus. Ei muuta kuin räsymattobingoa pelaamaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti nousee positiivisia yllätyksiä :)

   Poista

Uutta itää