Emo ahtautui ulkoilupukuun ja lähti kädet ja jalat vispaten Reippaalle kävelylenkille

Näin, miten Emo ahtautui ulkoilupukuun ja lähti kädet ja jalat vispaten Reippaalle kävelylenkille. Siis miten sinä, entinen melkein-omasta-mielestä-huippu-urheilija menetkin vain Reippaalle kävelylenkille? Sinunhan ei tavitse urheilla kuin pari kertaa vaan ja olet taas ihan huippukunnossa, vai? Voi elämä..

Voi, minä olen kuullut nämä tarinat niiin monta kertaa: Kuinka sinä olet entinen telinevoimistelija, joka heitti hyppyspagaatin sekä luistimien kanssa, että ilman. Sinä hyppäsit lipeillä mäkeä kuin pojat ja seiväshypyssä vain tolpan lyhyys rajana. Ei ollut sellaista aaltoa, joka olisi sinun surffilautasi kaatanut ja eräänä kuumana kesäiltana sinä juoksit cooperin testissä 3 km 150 m yhden kesä-Timon kanssa. Eikä siinä kaikki, sinä juoksit paljain jaloin, jalat vereslihalla! Sinä meloit kajakilla joet ja koskien kuohut,  pelasit sulista ja sählyä, uit ja kurvasit 15 km pyörällä töihin, vedit kuntosalitreenin ja sama pyörämatka kotiin. Niin, niin, kylläpä sinä olitkin timminä silloin. 

HALOOOO! Sinä olit silloin lapsi, nuori ja nuori aikuinen. Siitä on ainakin sata vuotta aikaa! Sinä et ole enää timmi. Sinä olet läski.

Niin, niin, sinä et voi juosta enää, koska sinun polvesi kipeytyy. Ja kyllä, sinä tosiaan kesällä rullaluistelet. Mutta talvisin sinulla ei ole Aikaa. Mitä ihmettä, kuinka sinulla ei ole aikaa? Elätkö sinä toisessa ajassa kuin muut? Tämä on asia, jota minä en mitenkään voi käsittää. Olen kuullut Elmerinkin monesti sanovan, että järjestetään sinulle aikaa. Mitä?!?

Tekisi melkein mieli kysyä sinulta Emo ja kysynkin: Missä on sinun joogamattosi? Ja missä ne sukset, jotka joka vuosi aiot hankkia? Miksi sinulla on crosstrainer huoneessasi, onko se koriste? Ja viimeiseksi: Missä on se 10x kuntosalikortti, jonka Elmeri sinulle lähisalille hommasi? Aivan itsekseenkö se liukui lipaston alle piiloon?
Ja Emo, mieti, MIETI!!! Miksi Elmeri sen kortin sinulle lahjoitti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kommenttisi julkaistaan mahdollisimman pian :)

Junassa neulotut sukat

Jouduin yhtenä päivänä istumaan junassa pitkät pätkät, ja siinä, jos missä, on aikaa neuloa... ja salatutkiskella muita matkustajia.  ...