Protoilua...

Toisinaan tulee kerralla valmista ja toisinaan ei. Nämä sukat kuuluvat siihen jälkimmäiseen ja saavat kuulla olevansa vain protoversio, vähän huonommat verrattuna johonkin tulevaan. Ne toiset ovat jo puikoilla ja näyttävät ainakin kuvion puolesta selkeämmiltä. Tässä protoversiot nurjalta & päättelyn jäljiltä - pääsemme ihmettelemään näitä ja niitä toisia viimeistään viikon päästä, kun kaikki on valmista.
Olemme viettäneet tänään pyjamapäivää, sillä Pörri alkoi eilen nuhia ja viime yö oli yhtä heräilyä. Flunssa ei ole kuitenkaan Pörrin menoa juuri hidastanut. Tässä neitokainen viilettää aikaisemmin tekemäni yökolttu päällä takkaa ympäri. 

5 kommenttia:

 1. Suloinen yöpaitailukuva. :) Ja hyvältä näyttää sukkaprotoilu!

  VastaaPoista
 2. Hyvät sukat, pitoon vain !
  Ostin Novita Nordic Wool lankaa, aikomukseni on käyttää lanka miesten sukkiin, sopiiko se sukkalangaksi? Lanka vaikuttaa seiskaveikkaa ohuemmalta, olisiko 3,5 numeron puikot paikallaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nordic Wool on 100 % villaa ja omien kokemuksien mukaan sellainen ei kestä sukissa, vaan kuluu melko äkkiä puhki joko päkiän tai kantapään tai molempien kohdalta. Ihanan lämmintähän se kyllä on ja tuntuu hyvältä jaloissa. Unisukkiin olen täysvillaista lankaa käyttänyt, sekä lapsen ulkoilusukkiin. Mutta voithan koittaa, miten käy. Jotkut neulovat sukkia täysvillastakin ja osa tekee jalkaosan tai kantapään tai terän sukkalangalla. Minä neulon veikan sukat 3 1/2, joten woolia kokeilisin neuloa vielä pienemmillä, sukat kestävät sitä paremmin, mitä tiiviimpi pinta on :)

   Poista
  2. Taidan kuitenkin käyttää langat pois ja neuloa siitä uudella mallilla sellaiset opettelusukat. Jos onnistuvat varmaan käyttäjä sukille löytyy. Puikoiksi taidan valita 2,5 tai 3.
   Kiitos sinulle vastauksesta, sain taas uutta tietoa lankojen maailmasta.

   Poista

Uutta itää