Muumimammasta

Kulunut viikko on ollut viileämpi, joten villasukkien neulominen on jaksanut innostaa yksien sukkien verran.

Lanka on Novita Moomin Muumimammaa, nopsasti neuloutuvaa sukkalankaa. Neuloin sukat samalla reseptillä, jolla neulon aina Veikka-polvarit itselleni, myös puikkokoko oli sama. Näistä sukista ei mitenkään saa tiristettyä tämän pidempää tarinaa :)

Malli: Polvarit omalla ohjeella itselleni
Lanka: Novita Moomin Muumimamma (897)
Puikot: 3 1/2
Langankulutus: 139 g

5 kommenttia:

 1. Ihanat villasukat <3 Kauniin värinen lanka <3 Hellejakson jälkeiset normikesäsäät ovat tuntuneet jopa kylmiltä. Minun käsissäni on heilunut virkkuukoukku. Olen koukuttunut virkkaamaan patalappuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mutta minä ainakin nautin viilemämmästä ilmasta enemmän. Paitsi, että järvivesi viileni huomattavasti, kerkesimme jo tottua lämpöiseen.
   Patalaput ja virkkaus ylipäätään onkin juuri sopivaa kesään :)

   Poista
 2. Nätit on polvarit ja kivan värinen lanka. Olet nopea neuloja tai sitten teillä oli vilpoisia päiviä enemmän kuin meillä. Helle iski päälle heti uudestaan käväistyään hetken nurkan takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli meillä noin viikon vilpoisempi väli, sitten lämpeni pariksi päiväksi uudelleen, mutta nyt on helteet taputeltu, toivon niin :)

   Poista
 3. Olipas hyvä homma, kun kudoit tästä Muumimammasta! Itse olen koittanut yhdistellä tuota lankaa vaikka mihin väriin eikä ole oikein onnistunut, joten oli hyvä nähdä miltä näyttää ihan sellaisenaan. Taidanpa päätyä tekemään myös ihan vain tällä langalla sen kummemmin sekoittelematta:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Muffi