Kevätmyssykkä

Kevät on kulman takana, mutta sepäs ei yllätä minua. Minä olen varustautunut, valmistautunut, sillä viimeinkin, usean vuoden meinailun jälkeen, sain aikaiseksi neuloa itselleni uuden pitsimyssykän, ja tällä kertaa oikeasta langasta.

Malli on siis Dropsin Delilah ja lankana Drops Baby Alpaca Silk. Tein ensimmäisen myssyni tällä ohjeella lokakuussa 2014. Kyseinen myssy on ollut kaikista rakkain koskaan tekemäni, ja erittäin paljon, ja kamalaan kuntoon, pidetty. Näin siitäkin huolimatta, että myssy on päässäni vähän lurppa, siis liian iso. Tein siksi samalla ohjeella myös toisen myssykän, eri langalla vain ja pienemmän koon. Tämä tapahtui maaliskuussa 2020 ja lankana tuolloin Hjertegarn Alpaca Silk, pienempi kokokin. Mutta, tuosta myssykästä ei tullutkaan samalla tavalla lemppari, olen sitä kyllä pitänyt, mutta niin olen pitänyt myös sitä ihka ekaa. Joten nyt laitoin puikoille kolmannen, Dropsin langasta ja pienin koko. Tästä se lähtee. En vielä uskalla laittaa sitä ekaa roskiin...

Lanka: Drops Baby Alpaca Silk, väri 1760 vaalea harmaanlila
Koko: S/M (54/56)
Puikot: Reunaan 2,5, sitten 3
Langankulutus: 44 g

5 kommenttia:

 1. Kevät tulee myssyihinkin. Toivotaan, että tämä uusin tulokas pääsee lemppareiden kastiin. Kiva keväinen väri.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis myssy 🤍 Ymmärrän hyvin, että olet tykästynyt tuohon. Kiitos myös vinkistä, ehkäpä kokeilen tehdä itsekin :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hyvä malli on aina kiva toteuttaa uudelleenkin :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, tiettyihin malleihin sitä aika ajoin palaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Muffi