Värjärit

Värjärisukat valmistuivat viimein, puolen vuoden lötköttelyn ja keräongelman jälkeen. Aloitin sukat jo loppuvuodesta, yksi sukka valmistui ennen joulua. Sitten etuili aika moni muu neule näiden edelle. Ja, kun nyt toukokuussa ajattelin lopettavani sukat, niin se ei ollutkaan ihan suoraviivainen homma.

Olen 99,9 % varma, että minulla oli alunperin kaksi kerää Värjäri-lankaa. Mutta, vaikka kuinka etsin sitä puuttuvaa kerää, niin se pysytteli piilossaan. Lopulta ei auttanut muu kuin käydä vilkaisemassa Tapion Lankakaupasta, olisiko siellä vielä vanhoja keriä myytävänä. Ja onneksi oli! Tapsan kauppa on kyllä siinä mielessä mainio, että sieltä löytyy myös sellaisia värejä, joita ei missään muualla enää näy. Ostin kaksi kerää, niin jäi yksi kerä jemmaan vaikka räsäreitä varten. Ja varmaan se kadonnut keräkin jostain tupsahtaa esiin nyt, kun sai minut jekutettua lankaostoksille.

Siispä posottelin neuloa parittomalle sukalle parin. Omiin silmiini ei satu mahdollinen eri värierä, voihan se olla, että ovat samaakin erää. Väristä tykkään todella paljon, pirteät sukat. En varmaan sattumalta ole alkanut vuoden pimeimpään aikaan neuloa värikkäitä sukkia ;D

Voikukkia inhoan yli kaiken ja saavat kyytiä, jos yrittävät ujuttautua omaan pihaani. Kyykin pihalla ja otan joka ikisen juurineen hevon kuikkaan. Kyseiset kasvit pääsivät nyt tämän kerran kuvaan, kun niin kovasti taloyhtiön pihalla rehottavat ja sopivat värimaailmaan. Ja koska nyt on niin kiireistä aikaa, etten ehdi blogiin paljon mitään laittaa, saatika miettiä mitään kuvauksellisia juttuja :D Mutta blogattavaa ON... olisi...


Malli: Oma peruspolvarisukka
Lanka: Novita 7 Veljestä Multiraita, Värjäri (858)
Puikot: 3,5
Langankulutus: 165 g

10 kommenttia:

 1. Hyvä, että löysit lankaa toiseen sukkaan. On niin kivannäköisiä lankaa. Meillä täällä kevät tuli vain vajaan viikon jäljessä verrattuna Tamperetta, jossa kävin viime viikolla. Päärynäpuu kukkii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitten pahastikaan jäljessä, viikko sinne tai tänne :) Huomasinkin blogissasi jälleen upeasti kukkivan päärynäpuun, mutta huomio kiinnittyi siihen paitaan, niin jäi puun kukinta kommentoimatta. Sellaista se on tämä neuloosi :)

   Poista
 2. Miten kauniit sukat, kuin kesäpäivä rannalla.
  Neulontainnostus houkuttelee, se saa aloittamaan monia neulomuksia, sitten ne ensimmäisinä aloitetut neuleet tippuvat jonossa jonnekin.
  Voikukat ovat pihan kutsumattomia vieraita, ne vain tulevat. Ne pitäisi kitkeä heti pieninä voikukan alkuina, jos ne ehtivät puhalluskukkavaiheeseen
  peli on pelattu.
  Auringonkeltaisia kesäpäiviä sinulle  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat. Ja voikukat ovat myös kauniita. Tosin minäkin kasvipalstaltani kitken ne aina pois.

  VastaaPoista
 4. Kivan pirteät värit sukissa. Miten minulta on mennyt kokonaan ohi tuo Värjäri-lanka. Raidoitus toteutuu hauskasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä värejä tulee ja menee niin tiheään, ettei kaikkia ehdi huomioida. Ja saattavat kerällä näyttää niin ei-kiinnostavilta, että menevät ohitse.

   Poista
 5. Ihanan pirteät sukat!
  Toivottavasti kadonnut kerä paljastaa olinpaikkansa mahdollisimman pian 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen, että löytyy viimeistään sitten, kun joudun muuton edessä setvimään kaikki lankapiilot ;D

   Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Muffi