Pöljät Patukat

Novitan ja Fazerin järjestämä sukansuunnittelukilpailu laittoi minut alkuvuodesta suunnittelemaan ja neulomaan ihan rallilla. Fazer namusten ja neulomisen liitto oli vissiinkin liian houkutteleva minulle. Suunnittelin ja neuloin kaikkiaan neljä mallia, mutta kisaan lähetin niistä vain kolme. Nämä Pöljät Patukat alkoivat tuntua liian hölmöiltä, joten näillä sukilla en kisaan lopulta osallistunut. Tuli fiilis, että pitääkö sitä ihan kaikki typerät ideat lähteä aina toteuttamaan. Nyt tietysti harmittaa, eihän siinä olisi mitään hävinnyt, olisi Novitan porukkakin saanut makoisat naurut.

Sukat saivat alkunsa, kun kävelin lähikauppaan ja rohmusin sieltä kaikki kivan näköiset pikku patukat mukaani. Näissä on siten Fazerina, Geisha, Fami, Susu, Da Capo ja Suffeli. Jiminkin piirsin sukkiin alunperin, mutta värimaailma heitti niin sivuun, että jätin tekemättä, ja söin Jimin pois. Suunnittelun jälkeen mutustelin kaikki muutkin patukat. Ja kävin hakemassa kuvauksia varten uuden satsin. No, sen jälkeen oli sukat tauolla tovin muiden kiilatessa eteen, joten söin sen toisen kuvausrekvisiitan pois. Siihen meni reilusti vähemmän aikaa kuin neulomiseen. Tätä päivää varten hain kolmannen, ja huom., viimeisen satsin. Kuvasin, ja Famin söin jo. Suffeli meni juuri Pörrille. Kyllä Fazer tekee varmaan hyvää tulosta pelkästään sillä, että me neulojat vedetään kaksin käsin karkkia tässä ohessa. Tai ainakin minä vedän.

Pörri on vähän sitä mieltä, että sukat ovat kuin housut. No, melko pitkät näistä tuli, varren pituus on 63 cm eli yli polven mennään reilusti. Sain upotettua näihin n. 300 g Veikkaa. Veikka on omaan makuuni liian paksua kirjoneuleeseen, mutta menköön tällä kertaa. Ehkä nämä sukat ovat sellaiset, joita voi pitää talvella lyhyen hamosen kanssa. Tai joku muu voi, vaikka Pörri, jokusen vuoden päästä. 

Kaikkea sitä päähän putkahtaa. Tulisipa vaihteeksi jotain järkevää. Sitä odotellessa...

Malli: Pöljät Patukat, oma malli Fazer x Novita -sukansuunnittelukisaan... en osallistunut tällä mallilla 
Lanka: Novita 7 Veljestä, värit: kahvipapu 692, turve 691, marjapuuro 053, kirsikka 550, ruusu 522, appelsiini 278, auringonkukka 268
Puikot: 3,5
Langankulutus: 302 g

 

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat hyvän mielen sukat.

  VastaaPoista
 2. Nämä ovat suorastaan upean mahtavat! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän joskus pitää irroitella ja hassutella. Ylipolvensukat ovat niin ihanan lämpimät hameitten kanssa talvella. Nuo ovat niin hauskat.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttavat. Minun lemppariraitani noissa sukissa on DaCapo. Se on jotenkin juuri niin kuin mallinsa. Olisit vaan osallistunut noillakin sukilla, mutta silloinhan me emme näkisi niitä vielä tässä, joten hyvä näinkin. Jännityksellä odotan kisan julkaisua.

  VastaaPoista
 5. Kiitos ja kumarrus teille kaikille <3 Minäkin odotan lehteä tai lehtiä, niitähän tulee 2 kpl. Että minkälaisia sukkia sinne onkaan suunniteltu :)

  VastaaPoista
 6. Ja hienot tuli! Olisit vain lähettänyt kilpailuun:)

  VastaaPoista
 7. Onpa makian näköiset sukat :) Kunhan lehdet ilmestyy ne molemmat täytyy sitten kyllä ostaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)