Vanuttunut Villasukka - Q3/2023 tulos - Q4/2023 tavoitteet

Kolmas quartaali meni, mikä mahtaa olla Vanuttuneen Villasukan vuosineljänneksen tulos? Taitaa olla aivan pyöreä nolla? Onko Vanuttunut Villasukka tehnyt konkurssin? Blogissa on ainakin ollut hipihiljaista.

Vai vielä konkurssin, eipäs nyt tehdä liian hätäisiä johtopäätöksiä. Vaikka myönnettäköön, että Vanuttunut Villasukka ei 3. neljänneksellä miltei lainkaan puikkoihin koskenut, saatika blogimaailmassa vieraillut. Kädet olivat pullollaan muuta puuhaa, tässä elämässä on muutakin tekemistä kuin tehdä silmukoita puikoille. 


Kyllä varmaan, mutta on tämä nyt aivan poikkeuksellista, ettei mitään näy, ei kuulu. Että tuolla tavalla vain haihdutaan näkymättömäksi.
On toki. Mutta heinä-syyskuun käsityöannos on tässä: lautojen pensselöinti. Alla olevat kuvat ovat tosin vanhoja, pensselöinti ja laudoitus alkaa olla nyt viittä vaille valmis. Mutta onpa tämä kesä ja syksykin jo paketissa, talvi aivan kulman takana. Päivät ovat olleet hyvin täysiä, ja jos joskus on tyhjempää ollut, on se täytetty muulla kuin Vanuttuneen Villasukan agendalla. Mitään suurta imua ei lankoihin ja neulomiseen ole ollut. Itsekin olen sitä ihmetellyt, koska luulin, ettei neuloosi ole parannettavissa. Mutta maalaushommapa sen paransi. Maalaus on kyllä kivaa puuhaa, ainakin lomalla, hyvällä ilmalla ja leppoisalla taustamusiikilla.

 

Sellaista se varmaan on. Alkaako Vanuttunut Villasukka nyt talvea kohden taas neulomaan, pensselöintiä ei kuitenkaan pakkasella tehdä? 
Kyllä. Yhdet sukat on jo aloitettu, ja osaan edelleen neuloa. Sen kun kerran oppii... 
Putkessa on tavaraa, kunhan sitä sieltä alkaa vain duunailla pois.
 

Katsotaanpa sitten tulos. Tässä on kaikki punaisella, ainostaan yksi palleroinen on puoleksi vihreä.
Kyllä, aivan oikein Toimittaja näkee. Pilkulliset sukat ovat ainoat, jotka olen saanut tehtyä. Mutta en blogiin asti.
 

No, niin, mitäpä tässä tyhjää vatvomaan. 
Katsotaanpa sitten Q4-tavoitteet: Siellä näkyy olevan sukkia ja lapasia. Ja kaikki muu mahtaa olla edellisiltä quartaaleilta tuttua juttua, ne tekemättömät siis.
Kyllä. Kovasti tekee nyt mieli neuloa lapasia ja sukkia. Ja noita muita olisi mukava myös ehtiä laittamaan eteenpäin, jollakin tapaa.


Lankoja olet kuitenkin ostanut, vaikka et ole neulomiseen tuntenut vetoa? 
Muutama ale oli sellainen, joita en voinut ohittaa. Ja pitkästä aikaa ostin uuden neulekirjan, joten lankoja myös.


 Ei jotenkin yllätä yhtään. 
Mitäpä muuta sinulle kuuluu. Onko Muffi jo aikuinen? 
Muffi-tyttö on nyt 10-kuukautinen teini, ja tosi tärkeä osanen meidän perhettä. Hänen touhujaan voi nyt seurailla Instragramin tilillä muffi_doodle


Pitääpä käydä vilkaisemassa. Ja Vanuttunut Villasukka -blogi tulee päivittymään edelleen? 
Kyllä vain. Facebookin Vanuttunut Villasukka -tiliä en tosin viitsi enää päivittää, mutta Instagramissa löytyy vanuttunutvillasukka sekä tämä alkuperäinen blogi, jota nykin luet.


Tämä selvä. Halusit ilmeisesti laittaa tähän loppuun sekalaisen joukon heinä-syyskuun kuvia. Ja sitten puikot heilumaan? 
Kyllä!

Kiitos tästä haastattelusta. Miellyttävää lokakuun jatkoa!
Kiitos samoin!


6 kommenttia:

 1. Oli mukava kuulla Vanuttuneen villasukan kvartaalista. Näihän se on, ettei aika riitä kaikkeen ja joskus on tärkeämpääkin kuin sukankudonta. Mutta ajat muuttuvat ja tekemiset sen myötä. Mukavia syyspäiviä! T Saukkis

  VastaaPoista
 2. Mukavaa kuulla uutisia sinusta. Joskus tunnit vaan ei riitä kaikkeen. Mukavaa lokakuuta sinulle (enkulinkäsityöt)

  VastaaPoista
 3. Mukavia kuulumisia ja ihania heinä-syyskuun kuvia! Hyvää lokakuun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Neulomiskuulumiset muiden kuulumisten ohessa on kiva lukea.
  Talon maalaus on kivaa puuhaa, kun olosuhteet on hyvät.
  Kyllä ne neulepuikot aika- ajoin jäävät unohduksiin jollekin pöydän kulmalle, sukkapari jää ilman kaveria. Syksy tuo usein neulomistarmon takaisin.
  Lovikka lapasia on nyt neulottu, nopeasti tulee valmista.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla sinusta ja kiitos upeista ruskakuvista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Mitä värejä Alfama-laukkuun?