Piäsiäissukat

Ja otsikko jääköön tällä kertaa postauksen ainoaksi savonkielellä viännetyksi (hupsista taasen) sanaksi. Mutta ennen pääsiäistä piti päästä laittamaan sukkiin ajankohtaan sopivia kuvioita. Ylimpänä hehkuvat tulppaanit juurellansa valkoisia pupusia. Pupujen alla loistavat keltaiset narsissit, joiden juureen on joku asetellut  rivin vihreitä suklaamunia ja joukon violetteja karkkirakeita.
Valitsin pohjaväriksi mustan, jotta pääsisin käyttämään kaikkia varastosta löytyviä Veikka Aurora-värejä, näihin sukkiin piti saada väriä!
Kuviot on muuten piirrelty itse, mutta pupusten kohdalla päätin mennä tällä kertaa helpon kautta ja etsiä netistä valmiin kuvion. Haulla rabbit knitting chart löytyi koko joukko valmiita kuvioita, joista valitsin kivoimman. Päädyin kuitenkin muokkaamaan sitä jonkin verran eli omat pupuni ovat joka kantilta pienempiä, mutta asento on kuitenkin alkuperäisen kuvion mukainen.
Malli: Piäsiäissukat
Koko: 38
Lanka: Musta Kaupunki Kivijalka 99, 7 Veljestä Aurora 855, 826, 833, 875 ja Adlibris Socki Off white A043.
Langankulutus 178 g, josta mustaa 135 g.
Puikot: 3 1/2
Täytyypä sanoa, että nyt oli kaikki langat kivoja neuloa, ei mitään inhaa karheutta missään :) Vaikka kyllä siltikin neulon kirjoneulesukat ennemmin ohuemmasta langasta. Varren pituus on tällä kertaa vähän lyhyempi, nippanappa polven alle, siis tämmöiselle tapille kuin minä.

Ja enkös jo viimeksi muka meinannut kaivaa esiin erään ufon ja saattaa sen valmiiksi? Meinaan taas, saattaa olla, että jo tällä viikolla... 

5 kommenttia:

 1. Pääsiäinen oli ja meni, mutta sinulle jäivät kauniit sukat.
  Noilla sitä pomppii pitkälle

  VastaaPoista
 2. Oon katsellu blogiasi .. ihania käsitöitä ja eritoten sukkia. Hyvä järjestyskin täällä siis eritoten noi kuvat käsitöistä järjestyksessa tuossa ylhäällä. Laitan mieluusti blogisi seurantaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin keväiset sukat! :) Nuo Aurorat toimivat kivasti mustalla pohjalla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista, näitä on niin mukava aina lukea :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saamaan mainosspämmiä, joten joudun ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Kevät