Prymin syksyn lankapaketti

Taloon saapui sormia syyhyttävä lankapaketti: Anne Prymiltä laittoi minulle lankoja, joita en ole ennen kokeillut, kiitos Annelle <3 Mukana oli ensiksikin Rowan Cashmere Haze, pehmoinen 25 gramman pompula, sekoitus baby alpacaa, cashmerea ja silkkiä. Kerässä on jopa 230 m lankaa. Lankaa neulotaan 4 puikoilla ja tiheys on 23x30. Puikoilla ei ole juuri nyt mitään, mutta tämä kaksikko pääsee sinne seuraavaksi keikkumaan.
Toinen uusi lankatuttavuus on Rowan Denim Revive. Lanka on tehty kierrätysfarkusta ja -puuvillasta. Tuntu on juuri sellainen kuin hyvin pidetyissä farkuissa on: sekoitus tuttua, mukavaa ja pehmeää. 50 g kerässä on 100 m lankaa, jota voi tikutella 3 3/4 puikoilla, tiheys 22x29. Mieleen tuli, että tästä langasta syntyisi kivoja pipoja, lankaa on 200 g, joten saattaisi riittää kahteenkiin pipoon. 
Kolmas lanka on Rowania sekin, nimittäin vyyhdillä lepäilevä, tiilenpunainen, Valley Tweed. Lanka on käsinpestävää 100 % villaa, kerässä on 207 m lankaa, puikoilla 3 1/4 on tiheys 24x36. Lankaa on 100 g ja tällä hetkellä en osaa sanoa, mitä langasta voisin tehdä. Tulisiko tästä vaikkapa ohuet sormikkaat tai lapaset?
Täytyy kyllä todeta, että Rowan on painanut lankojen tiedot niin pienellä printillä, että piti etsiä ihan suurennuslasi esiin, että näki lukea. Ei ole tuo lähinäkö enää ihan parhain mahdollinen :D Mutta mennäänpä takaisin lankapussukan sisältöön: Anne oli sujauttanut mukaan vielä puikkoset, nimittäin Prym Ergonomics 4 mm, 80 cm. Näillä voisi puikotella huivia tulemaan.
Mukava syyskuun aloitus, vaikkei säiden puolesta mitenkään syksyiseltä tunnukaan vielä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Terra