Lovely Lisa 2020

Olen virkannut saman kesähatun jo niin monesti, että laitan täst'edes vuosiluvun perään. Tänä vuonna oikeastaan ajattelin, että en kesähattua virkkaa, koska kaksi edellisen vuoden kesähattua,  syreeni ja keltainen, sopivat neitokaiselle vielä hyvin ja tykkää pitää niitä molempia. Mutta kuinkas sitten kävikään: Pistäydyin eilen varastossa aivan muilla asioilla ja oven vieressä oli kori, jossa oli Novita Miami -lankaa. Seuraavassa hetkessä tiedustelin Pörriltä, minkä värisen hatun hän haluaisi. Tyttö valitsi sinisestä, vihreästä ja beigestä vaihtoehdosta yllättäin (?) pinkin.
Virkkasin hattua leikkipuistossa ja lopettelin illalla kotosalla. En ehkä seurannut ohjetta ihan prikulleen, mutta aikalailla samankokoinen hattu tuli kuin ennenkin. Ja lankaa kului melkein koko kerä. Itse asiassa jännitti, pitääkö ottaa toinen kerä avuksi, kun viimeistä kerrosta virkatessa langanpää tuli lähemmäksi ja lähemmäksi. Lankaa jäi vain 90 cm pätkä.
Uusi hattu laitettiin tietysti aamulla hoitoon ja saatiin siten pikainen kuvakin näpsäistyä.

Malli: Drops Lovely Lisa
Lanka: Novita Miami (555)
Virkkuukoukku: 4
Langankulutus: 50 g

3 kommenttia:

  1. Kaunis hattu, vieläkin kauniimpi tyttö :-)

    VastaaPoista
  2. Kaunis hattu ja kauniisti istuu! Kyllä tuo päässä kelpaa hoitoon ja kesäleikkeihin suunnata! Aurinkoista kesäkuuta sinulle.

    VastaaPoista
  3. Kiitos, uusi kesähattu on ollut liki päivittäin käytössä, välillä toki keltainen ja violettikin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Terra