24h Avec

24h Avec on Novita Arabia 1873 -sukkalehden satoa ja toinen sieltä neulomani sukkapari. Valitsin sen puikoille, koska halusin jonkun helpohkon mallin, joka ei ole kirjoneuletta. Nämä sukat oli kiva neuloa.

Nurjilla silmukoilla tehtävä kuvio antaa sukille ryhtiä, lisäksi kuvio oli helppo oppia, sukkia neuloakseen ei tarvinnut pitää mallia alati silmissään. 

Neuloin varren ohjeen mukaan, mutta kantapään tein "omalla kantapäällä". Jalkapöytään tein mallikuvion kuten ohjeessa, mutta kärjen kohdalla en malttanut seurata ohjetta, vaan tein "oman kärjen". Minulla oli jalkaterässä myös yksi silmukka enemmän kuin pienemmässä koossa 37, mutta yksi silmukka vähemmän kuin suuremmassa koossa 39. Kas, keskitien kulkija, 38, sitten varmaan.

Ja, vaikka en olekaan nilkkasukkien ystävä, niin näistä sukista tuli niin sopivat minulle ja pidän niistä kovasti, joten ne jäävät omaan käyttööni. Ja itse asiassa jäivätkin jalkoihini jo kuvauksen jälkeen.

Malli: 24h Avec, Novita Arabia 1873 -sukkalehti, suunnittelija Niina Laitinen
Koko: 37
Lanka: Novita 7 Veljestä 047
Puikot: 3,5
Langankulutus: 108 g
Seuraavaksi puikoille vilahtanee lehden upein malli: Pastoraali II. Mutta sitä ennen pitää ommella se yksi pirskatin vetskari neuletakkiin (joka edelleen ompelematta) ja neuloa yhdet Pörrin sukat loppuun, ne aloitin myös tässä välissä. Juupassejuu... puikoille tunkua :D

8 kommenttia:

 1. Oi, miten kauniita ♡ Ihanaa aikaa, kun on niin monia hienoja ohjeita ja puikoille on tunkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, ei mitenkään ehdi kaikkea ihanuutta neuloa <3

   Poista
 2. No olihan minunkin pakko tuo lehti ostaa ja on kyllä hintansa väärtti. Sinulla on hyvin lähtenyt käyntiin tämä sukkasavotta. Hienot sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että sait lehden. Minulla varmaan alkuinnostusta, hiipunee normaalitasolle kohta :)

   Poista
 3. Huh, Pastoraali näyttää tosi haastavalta. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan. Vaikuttaa siltä, ettei heti kohtakaan valmistu, vaan useamman kk hivutus :D

   Poista

Pörri-sukat