Katrilli

Olin odottanut kieli pitkällä Novitan uutta Arabia-sukkalehteä aina siitä saakka, kun siitä ilmoitettiin ennen kesää. Joten, kun 1.9. eli ilmestymispäivä koitti, olin lehtihyllyllä heti lounaan aikaan hakemassa lehteä - ja lounassalaattia itselleni... ja lakupussi lähti kyytiin myös. 


Halusin saada lehden tuoreena hyppysiini - enkä ainakaan jäädä nuolemaan näppejäni. Ja: Lehti täytti kaikki odotukset, kiitos Novita ja kaikki taitavat suunnittelijat <3 

Minulla oli vaikeuksia päättää, minkä mallin ottaisin puikoille ensiksi, koska voisin helposti neuloa lehden malleista vaikka 20, tosin on minulla myös top10 olemassa ja kannen malli on ehdoton suosikkini, sen tulen varmasti neulomaan. Aloitin neulomisen siis pienellä leikillä ja kirjoittelin 20 mallin nimet paperille ja arvoin sieltä ensimmäisen parin puikoille. 
Voittaja oli Katrilli. 

Päädyin värimaailmassa alkuperäiseen, valko-ruskeaan, tosin langan sävyt eivät ole aivan samat, sillä omat lankani ovat 7 Veljestä Simeonia. Mutta nämä keräset osuivat 1. silmiini, joten siitäpä neulomaan.

Katrilli on helppo ja nopsa malli neuloa, kirjoneuleosuus on suht' lyhyt ja suurin osa sukasta on aivan perussukkaa. Katrilliin on kaksi kokoa, 38 ja 40, tein omani pienemmän koon mukaan. Tai oikeastaan tein vain varren ohjeen mukaan, siitä eteenpäin en seuraillut ohjetta, vaan tein siitä ohjeenomaisen perussukan. 

Tämä pari päätynee lahjalaariin, sillä pidän nilkkasukkia erittäin harvoin. Lisäksi omat nilkkani ovat niin luisevat, että varret eivät jalkoihini istu. Mutta, eipä siinä mitään, kauniit sukat lahjoitettavaksi pois <3

Malli: Katrilli, suunnittelija Ronja Hakalehto. Arabia 1873 & Novita sukkalehti 2021
Lanka: Novita 7 Veljestä Simeoni (010, 009)
Puikot: 3 1/2
Langankulutus: 119 g

Seuraava sukkalehden malli on jo tulollaan. Lisäksi sain eilen pääteltyä yhden villatakin ja pesin sen. Nyt pitäisi ommella siihen vielä vetoketju ja kuvata se :)

Wilman keväällä kylvämä vesimeloonin siemen teki yllättäin satoa! Vesimelooni kasvoi iloisesti lämpimällä seunustalla, kukki kovasti ja kun pari viikkoa sitten olin laittamassa sitä pois, huomasin, että se oli tehnyt pienen pienen vauvameloonin :)

6 kommenttia:

 1. Olipa hauska arvonta, ja Katrilli voitti ensimmäisen kierroksen. Nyt on monet upeat sukkaparit vielä tulossa.

  VastaaPoista
 2. Pitäsiköhän minunkin? Olen miettinyt ja miettinyt, kun on noita kirjoja tullut hankittua. Mutta jos lahjoisin itseäni. Eihän se haittaa, vaikkei mitään tulisi ohjeista tehtyäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaan, että näistä ohjeista tulee jotain tehtyä, jos annat mahdollisuuden.. :D

   Poista