Sateenkaari laituri

Välillä yhdet räsärit miehen nelivitoseen jalkaan. Sekoitin Novitan 7 Veljestä Kimara Sateenkaaren ja Novita Kaksoset Laiturin keskenään. Tuli värikkäät sukat, sukkien tuleva omistaja tykkää iloisista sukista. 

Aloituksessa on 60 silmukkaa, Kaksosten sinisellä huomiolangalla. Neuloin sillä myös 1 krs ainaoikein reunuksen. Sitten neuloin vielä 2 krs resoria Kaksoset "normaalivärillä". Muutoin sukan varsi ja terä on neulottu 1+1 eli vuorotellen Sateenkaarella ja Laiturilla. 

Varressa 44 krs joustinta. Sitten järjestelin silmukat siten, että jalkapöydän molemmissa laidoissa on 2 oikeaa silmukkaa, jalkapöydällä myöhemmin jatkuva joustin näyttää näin nätiltä. Kantalappua varten kavensin yhden silmukan pois ja tein lapun 29 silmukalla Kaksoset-langalla. Lapun molemmissa laidoissa neuloin 2 s aina oikein, muuten vahvistettuna. Lapun korkeus on 15 "nurjaa nypyä". Kantalapun kääntö: 8-13-8. Nostin lapun molemmista reunoista 15+1 silmukkaa. Sitten jatkoin jalkaosaa, kiilakavennukset joka 2. krs kunnes jäljellä taas 60 s. Neuloin jalkaa 50 krs, ja sitten leveä nauhakavennus joka 2. krs Kaksoset-langalla. Kun jokaisella puikolla oli 9 s, kaventelin joka krs.

Malli: Oma sukka miehen jalkaan
Lanka: Novita 7 Veljestä Kimara Sateenkaari (980) ja Novita Kaksoset Laituri (815)
Puikot: 3 1/2
Langankulutus: 133 g7 kommenttia:

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Solmuja Kaihossa