Ihan pian

Ensi vuonna... ja ehkä vähän tarkemmin... viikon päästä... ilmestyy jälkimmäinen Fazer x Novita sukkalehti! Sieltä löytyy niin suklaan, lakujen kuin keksienkin innoittamia sukkia, myöskin nämä minun suunnittelemat sukat.

Inspiraation lähde näkyy ja lukee kuvissa, mikä maailman paras keksi? Jota pitää olla aina vähän erittäin salaisessa keksipiilossa? Miksi piilossa? Koska muutoin tenavat rouskuttavat syödä ne heti pois, ja minä jään ilman... ja... pitäähän sitä vierasvaraakin olla...öhöm...

Ja, jotta lehden sukat pääsevät oikeuksiinsa, on kameran takana ollut @annawallendahr , nämäkin kuvat ovat hänen ottamiaan.
Sukkalehti on näiden kahden herrrrkullinen yhteistyö: @fazersuomi @novitaknits

Laitoin juuri pari päivää sitten toisen parin alulle, sillä pitäähän minunkin saada omat sukat jalkaani, ensimmäinen pari kun lähti Novitalle. Valitsin omiin sukkiini värit hieman toisin, sitten näette, kunhan valmistuvat :) Eli piinaan vielä (ainakin) toisella postauksella tästä samaisesta aiheesta :D 

Ja hei, olen nähnyt kuvat lehden muista sukista, onkohan siellä enemmän nilkkapituisia vai polvipituisia sukkia? Vai onko yhtä paljon?

24 kommenttia:

 1. Hienot kirjoneulesukat. Mulla aina viivästyvät kaikki kirjoneuleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Neulojilla taitaa olla omat luontaisesti helpot tai mieluisat ja toisaalta haastavat tai ei-mieluisat neuleet <3

   Poista
 2. Kirjoitin jonnekin kommenti ja oliko se sinulle?Jos ei niin hienot sukat. Kirjoneule on tuntuu olevan jotenkin hankalaa mulle, ne aina venyvät eli ovat kesken kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit kirjoittaa tänne minulle, mutta teidän kommentit näkyy viiveellä täällä, koska minun oli pakko laittaa kommenttien tsekkaus päälle. Minulle nimittäin alkoi tulla ihan höpöä mainosspämmiä ja jotain epäilyttäviä linkkejä sisältäviä viestejä ties minne, niin sellaisia en tänne kaipaile.
   Mutta teidän kommentit ja viestit toki haluan tänne edelleen näkymään <3

   Poista
 3. Todella upeat sukat!
  Tuo Fazer-teema säväytti ensin vähemmän viehättävästi, mutta nämähän ovat aivan mielettömän kauniit sukat! Fazer saa olla ylpeä 😍

  VastaaPoista
 4. Upeat Domino-sukat. Lisäksi sellaiset, jotka on mahdollista neuloakin (vrt novita x arabia)

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat! Onnea valituksi tulemisesta lehteen! Ihana lehti tulossa, onneksi ei tarvitse kauaa odottaa. Mitä nyt muutamat kuvat instassa näin niin ainakin siellä on ihania palmikkosukkiakin ettei ihan kaikki ole kirjoneuletta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Lehdessä on paljon sukkia ja erilaisia, jokaiselle jotain.

   Poista
 6. Mutkikkaan näköistä neuletta, mutta kaunista kädenjälkeä ovat.
  Kirjoneuleet jätän suosioilla, muuten menee se neulonnan mukavuus.
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä.

  VastaaPoista
 7. Hienot on sukat. Jotain kuvia näin muistakin ja joku jopa houkutti. En kuitenkaan osta lehteä. Alkaa olla aika paljon noita ohjekirjoja ja lehtiä kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ohjeita tulee todellakin joka tuutista, runsauden pula niiden suhteen.

   Poista
 8. On kyllä superhyperihanat. Pakko on ostaa lehti itselle. Rakastan neuloa vähän vaativampia kirjoneuleita.

  VastaaPoista
 9. Hui, miten hienot. Onnittelut sinulle! Lehti tulee, kunhan ilmestyy. Minulle jää toistaiseksi katselun tasalle, kun vasta harjoittelen kirjoneuleita.

  VastaaPoista
 10. Ja hienot sukat oletkin suunnitellut! Onnittelut!! Minäkin odotan aivan hillittömästi lehteä ja mitä näin, niin oli monia, joita haluaisin tehdä😍😍t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minullakin muutama sukka kiinnostelee, jos vain koko ja lanka mätsää.

   Poista
 11. Hyvältä näyttää :) Tykkään neuloa eniten just kirjoneuleita. Varmasti tulee hommattua tuo lehti, vaikka niissä karkkineuleissakin riittää vielä tehtävää ;)
  Dominoistahan syödään ensin se kansi , sitten täytteet ja sitten pohja, vai miten se olikaan... ;)
  Ja onnittelut, kun pääsit mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo on oikea järjestys syödä domino, nautiskellen.

   Poista
 12. Hyvää huomenta ! Onpa nätit sukat, onnittelut ! Pitää tuokin lehti ostaa, kiitos vinkistä että tulossa myyntiin. En kyllä ole vielä siitä edellisestäkään kutonut mitään, enkä Arabia-lehdestä, enkä Kalevala, enkä... Pitäisikö tehdä uudenvuodenlupaus että kudon tänä vuonna edes yhden parin joka lehdestä vai etten osta enää yhtään ainoaa lehteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Siinäpä pulma... Ehkä pitäisi päästä selailemaan lehti ennen ostopäätöstä, ja ostaa sitten, jos aikoo jotain oikeasti tehdä. Tai sitten ostelee keräilykappaleita hyllyyn neuloakseen ehkä... joskus... Itse taidan kuulua jälkimmäiseen porukkaan.

   Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Terra