Vanuttunut Villasukka - Q1/2023 tulos - Q2/2023 tavoitteet

Ensimmäinen quartaali meni menojaan, miltäs Vanuttuneen Villasukan tulos näyttää, ollaanko vielä hyvin kyydissä vai menikö aivan plörinäksi? Haastatelkaamme Vanuttunutta Villasukkaa. Ja aivan ensimmäiseksi voisimme kuitenkin kysäistä tästä, siinähän on koira, mitä ihmettä?

Kyllä vain, toimittaja näkee aivan oikein, koirahan siinä, 4-kuukautinen Muhvenderi. Olemme tässä aamulenkuralla, ja Muhvenderi on jo niin iso tyttö, että uskaltautui vallan pitkän laiturin päähän, mikä aikaisemmin oli ihan kauhean pelottava juttu. Täällä Koskissa oli oikein upea keli tänä aamuna, linnut lauleskeli niin nätisti.

Niin, mutta eikös koira, kissa, aasi, hevonen, ja mitä näitä elukoita nyt onkaan, eikös ne pitäneet olla teidän perheessä aivan mahdottomuus, ei ikinä, eikä missään olosuhteissa? Siis eikös Elmeri ala aivastella pelkästä ajatuksestakin?
Kyllä vain, niin minäkin luulin, ja olin ajatukseen niin tottunut, eikä mielessä käynytkään, että meille koira voisi tulla. Mutta niinpä vain tuli, ja idea oli ihan Elmerin oma. Kas, tämä koira on ALD (australianlabradoodle), joka on juuri Elmerinlaisille henkilöille "tehty". Toistaiseksi kaik' ok. 
Mutta voisiko toimittaja ystävällisesti mennä nyt varsinaiseen aiheeseen? Minä olen kiireinen ihminen, ja minulla on paljon tekemistä.

Kyllä, tietysti, mennäänpä aiheeseen. Tässä näkyy 1. quartaalin tulos. Se on vähän niinkuin fiftisiksti, mitä palleroisiin tulee. 
Toimittaja näkee aivan oikein.
Niin, toki haluaisimme kuulla ehkä pientä analyysiä, miten tähän päädyttiin. Puolet jäi tekemättä, tai ei niistä ainakaan täällä blogissa ole mitään havaintoa. 
No, ei ole, ei. 
Keijukais-lapaset ovat kyllä valmiit, mutta viimeistelemättömät, kuin myös ohje. Sukat aivan korkkamattomat. 
Oman alueen sukat valmiit, ohje kirjoittamatta. Paita aivan vaiheessa, tai ehkä pitää tehdä uusiksi.
Terra on täysin valmis, pitäisi kuvata ja esitellä.
Hygge-paita on vaiheessa.
Polvareita tuli, ei ehkä ihan niitä, mitä meinasin, mutta tuli kuitenkin.
Astrid meni viimein maaliin. Olen kovasti sitä pitänyt, melko nuhjuiselta näyttää jo. Näytän ihan keski-ikäiseltä hippitädiltä se päällä.
Mitä keskeneräisiä, siis öööh.
Olen ostellut lankoja, esim. lapasiin, ja varastoon kuule laitoin, ihan kaikki. 
KALeihin en ole osallistunut, enkä osallistu.
No, onko siinä analyysiä, mitäh?!?
 
Ehkä en aivan tällaista hakenut, mutta olkoon. Eli summatkaamme, että olet ilmeisesti jotain tehnytkin tai ollut tekevinäsi tai ainakin meinannut? 
Kuulehan toimittaja, pitääkö sinua vähän pyöräyttää..?

No, niin, rauhoittukaamme, ei kai tämä nyt niin vakavaa ole. Huomasin, että olet tekaissut parit lapaset, niitä ei suunnitelmassa näy?
Kyllä, piti pelastaa parin perheenjäsenen kädet paleltumiselta. Mitalia siitä en kuitenkaan saanut. Tässä samassa yhteydessä haluan mainita, että WYS Bo Peep Pure -langasta tulee kyllä ihanat lapaset, mutta älkää vain menkö neulomaan siitä lapasia lapselle! Kas lapset möyrii lumessa, ja lapaset kastuu, ja sitä myöten lapaset vanuttuvat ihan pieniksi kittanoiksi! 

Hyvä, lapasten neulomiselle löytyi oikein hyvä syy. Lähetämme sinulle mitalin postissa, voit kulkea se kaulassasi pitkin Koskin katuja. 
Kiitos, jään odottamaan sitä.

Miten siis kaikenkaikkiaan luonnehtisit 1. quartaalin tulosta?
Hyvä, kaikkeni annoin.

Selvä. Siirrymme sitten 2. quartaalin suunnitelmaan. Sehän pyörähtikin jo käyntiin viikko sitten. Minkälaisia haasteita siellä on edessä? Nyt kun tätä katson, niin näyttäisi siltä, että olet siirrellyt edellisen quartaalin asioita tänne?
No, kai toimittaja ymmärtää, että ei ne keskeneräiset muuten valmistu. Ei täällä mikään keiju lentele öitään neulomassa, kyllä niillä keijuilla on kuule ihan muuta tekemistä. Itse nämä on tehtävä, ja sillä sipuli. 
Aivan, ja tästä eteenpäin alkaa blogissa aivan ennennäkemätön pölinä, kun esittelet kaikki aiemmin esittelemättömät työt..?
Niin saattaa hyvässä lykyssä tapahtua.

Entäpä sitten tämä Arabia x Novita kilpailu, taasko meinaat kisailla?
Kyllä. Ensin ajattelin, että en. Ja ei tullut mitään mieleen. Mutta sitten tulikin mieleen, ja koko ajan enemmän. Mutta en ehdi toteuttaa niitä kaikkia. Jotain kuitenkin lähtee kisaan mukaan, yrittänyttä ei laiteta.

Vielä pistää silmään tämä, että et anna itsellesi lupaa neuloa peruspolvareita. Eivätkö ne ole juuri sitä, mitä aina teet? 
Niinpä juuri. Oliko muita kysymyksiä, vai päästätkö minut ja Muhvenderin pisulle?

Toki, toki. Palatkaamme asiaan taas 3 kk päästä. Oikein hyvää kevättä kaikille lukijoille näin minunkin puolestani!
Kuin myös minä toivotan!

6 kommenttia:

  1. Ihana ja suloinen koiruus 💛 Kvartaali on mennyt - kiva kuulla kuulumiset :) Aurinkoista pääsiäisen aikaa sinulle 💛

    VastaaPoista
  2. Mahtava haastattelu! Hyvin pärjäsit, vaikka toimittaja yrittikin olla vähän ynseä 🤭

    VastaaPoista
  3. Olen niin totaalisesti laiskistunut läppäröintiin, että tärkeät jutut menee ohi. Onnittelut koiraelämän aloittamisesta. Seuraankin nyt mielenkiinolla, osoittautuuko tämä järjettömän kallis uutuuskoira maineensa veroiseksi. Kaunishan se on. Ja kaikki koirat on hyviä. Minua vain ihmetyttää tähän liittyvä yletön hypetys. Mutta jos se toimii, perun pahat puheeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinta on kyllä käsittämättömän korkea :O Onneksi oli S-bonussäästöt, joilla koira käytännössä maksettiin :D Koirajutuilta ei varmaan voi jatkossa välttyä, joten ehkä se pikkuhiljaa selviää. Kunkin oma koira omistajalleen tietysti parhain ja rakkain.

      Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Vihtaranta KAL - 2/14 Mökki