Mineraali & Perhonen

Puikot ovat touhunneet polvisukkia erinäisten tv-sarjojen ohessa. Viime aikoina olen katsellut Serranon perhettä, ja siinä samassa oppinut vähän espanjaa. Esittelyssä kahdet polvarit.

Olen tainnut aiemminkin hehkuttaa, kuinka tykkään Novita Kaksoset -langasta. Löysin langan puikoilleni vasta silloin, kun se oli jo poisto-alessa. Mutta se oli toisaalta hyvä sauma ostaa kaikki mahdolliset värit jemmaan... sieltä on nyt hyvä kaivella niitä esiin. Neuloin resorin ja kantapään Veikan Jäkälä-sävyllä, näin sain yhden Kaksoset-kerän riittämään helposti polvareihin.

Aloitin kerän sisäpuolelta, ja toisinaan hieman malttamattomana vedin piiitkän pätkän lankaa esiin, ihan vain nähdäkseni, mikä väri seuraavaksi tulee. Vähän niinkuin kurkistelisi joulukalenterin luukkuja etukäteen, ja jäljestä päin harmittaa, kun ei malttanut odottaa.

Neulon nykyisin Veikka-vahvuiset polvarit 52 aloitussilmukalla. Olen käytännön kautta huomannut, että tuolla silmukkamäärällä saan paljaille jaloilleni sopivat sukat, eivät valahda nilkkaan. Nilkan ja terän kohdalla silmukoita on 44. Veikka-vahvuiset polvarit on minulle rentoutumisneule, malli muistissa, ja voi vain päästellä menemään.

Malli: Oma polvari omaan jalkaan
Lanka: Novita Kaksoset Mineraali (820) ja Perhonen (826). Novita Veikka Jäkälä (047)
Puikot: 3,5
Langankulutus: 165 g & 160 g

Onhan ilmoja pidellyt! Positiivisessa mielessä! Uutena koiranomistaja arvostan eri tavalla lunta ja pakkasia, koiruli pysyy puhtaana. Ja, voi aamukävelyn ihanuutta, kun on rauhallista, ja niin super kaunista! Tuolta ammennan voimaa päivän touhuihin <3

8 kommenttia:

 1. On kyllä komeat polvarit ja tykkään myös langasta. Hyvin olet saanut värit täsmäämään. Kaunis lenkkipolku teillä koirulin kanssa (enkulinkäsityöt)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa ei sattunut solmuja keriin, niin täsmäily sujui helposti.

   Poista
 2. Kauniit polvarit!

  Ja pysäyttävän jysäyttävät maisemat! 🥰
  Kyllähän noista ammentaa jo vaikka mihin.

  Ihanalle Muffille rapsutuksia 💖.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On silmän- ja sielunruokaa saatavilla. Rapsutukset toimitettu eteenpäin.

   Poista
 3. Yllättävän kauniit polvisukkina, minä olen aina ihmetellyt tuon langan värejä ja väriraporttia. T Saukkis, joka voi uskoa koiranomistajan ilon lumikekeleistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää sukkana paremmalta kuin kerällä :) Ja nythän ne lumet lähtevät ihan vauhdilla. Seuraavaksi odotetaan nopeaa rapavelliteiden kuivahtamista...

   Poista
 4. Polvareita on syntynyt oikein sarjatuotantona. Nättejä ovat.
  Teillä on ihania aamulenkkejä uuden perheenjäsenen kanssa ja aina vain paranee, kun saatte seurailla kevään merkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, aikaiset aamut & myöhäiset illat ovat ihan parhautta <3

   Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Arkea, juhlaa ja sukkia