Sukkamestarin boksi nro3

Iltapäivällä tuli tekstiviesti, että kolmas Sukkamestarin boksi olisi noudettavissa. Polkaisin sen pyörällä heti työpäivän loputtua noutamaan. Kesälämpimällä on niin mahtavaa pyöräillä, kaikki ne kesän tuoksut... Syreenit varsinkin tuoksuvat niin ihanilta nyt.

Tämän sukkaboksin suhteen olivat odotukset todella korkealla, sillä siitä annettiin niin maukas etukäteisvihje. Kohta alkaa tulla kuvia boksista, joten selaus stoppiin, jollet sisältöä halua nähdä.


Kesäkuinen sisältö oli kääräisty alkukesän vihreyteen, päällä oli ihana lammaskortti.


Kortissa kerottiin suunnittelijan nimi ja sukista lyhyesti. Mia Sumell ja kirjoneulesukat, sisältö ei voi olla kuin jotain aivan tajuttoman ihanaa, vai mitä?

Paketissa pilkahtaa pussukka ja Omar-Veikka... Kuvan pussukka on saatavilla vain tässä boksissa.


Ja lisää Veikkaa... jaa... ja väriyhdistelmä... hmm?


Ja sitten rysähdys maahan. Odotukset olivat huimasti korkeammalla siihen nähden, mitä paketista paljastui. Toivoin niinniinniin paljon Nalle-langasta tehtyjä tajuttoman kauniita kirjoneulesukkia. Siihen nähden odotukset versus sisältö eivät kohdanneet. 


Ja ei pidä käsittää väärin, sukat ovat kauniit, mutta eivät minunlaiset. Silmukkamäärä vaatisi myös muokkaamista. Voisikohan nämä tehdä nallukasta, hillityimmillä väreillä... 

Jokohan minä nyt uskoisin, etten ole oikea kohderyhmä näille paketeille.

10 kommenttia:

 1. Nämä on aina pakko hakea heti kun viesti tulee! Vähän etukäteen jännitin että tykkäänkö kun pelkäsin että olisi venlalankaa. Mutta nyt kävi toisinpäin, yllätyin positiivisesti ja harkitsen jopa näiden sukkien tekemistä ja en ole mikään pitkien kirjoneulesukkien tekijä (tein vasta ekat jonsukatkin äskettäin). Minulle taas ehkä silmukkamäärä voisi taata että mahtuisivat. Noh, harkitaan! Projektipussi oli kyllä ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuli sinulle mieluinen paketti <3 Ja pussukoille ja kivoille laatikoille on aina käyttöä...

   Poista
 2. Pakko tämä koko teksti oli lukea, vaikka oma boksi on vielä postissa. En usko polvisukkia tekeväni, kun en niitä käytä, eikä kukaan lahjottavistanikaan käytä. Lisäksi minulla on lyhyet ja paksut jalat, niin saisi aikalailla muokata silmukkamääriä ja kerroksia. Forget!
  Langat pääsevät kyllä aikanaan muuhun käyttöön. Tosin kirjoneuleeseen käyttäisin mieluummin Nallen tai jopa Venlan paksuista lankaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikasta tulee minustakin liian paksut kirjoneulesukat. Mutta tällekin löytyy ystävänsä. Ja hyvä niin.

   Poista
 3. Punaisen sävyjä löytyy niukasti lankavarastosta, paljon on valkoista, sinistä, raitalankaa, ripaus harmaata. Jos jokin neulomus ei näytä hyvältä heti alkuunsa, malli menee vaihtoon. Toivon lopputuloksen olevan sellainen, että sukat jatkavat eteenpäin, tai päätyvät omiin jalkoihin.

  VastaaPoista
 4. Minulle ei näitä bokseja tulekkaan. Polvipituus on aika vaativa neulottava minun mielestäni. Joskut tulee liian tiukkaa, varsinkin näissä kuviosukissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kirjoneule ei saa olla liian kireää, pitää vähän joustaakin.
   Minä katkaisin nyt tämän boksin tulon, kun ei omiin jalkoihin sopivia ohjeita ole (omituiset jalat varmaan).

   Poista
 5. Minun boksini on vielä postissa, mutta pakko oli silti vilaista, mitä sieltä on tulossa😅Mutta vain vilkaisin, pitää sitten oikein ajan kanssa miettiä, mitä olen mieltä tästä sukkaboksista. T. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, kun katsoo ohjeen ja mietiskelee, niin selviää, onko sellainen sukka, joka passaa itselle tai jollekin läheiselle.

   Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Virkattu toppi