Kesän valoisinta aikaa

Sade huuhteli helteet pois, ja juhannusviikonloppua vietetään juuri sopivissa olosuhteissa. Alkoikin tympiä kolmeakymmentä hipovat lämpötilat, jotka ovat ainakin minulle ja Muffille aivan liikaa. Tummaturkkisella koiralla on kesällä muutoinkin tukalaa, saatika helteet päälle. Ehdin kuitenkin heittää talviturkin 23-asteiseen veteen, ja nythän se on huomattavasti raikkaampaa. Muffia ei uiminen kiinnostele, mutta muu perhe hipsuttelee lähirannalle päivittäin pulikoimaan. Ihan parasta!

Hommasin kasan puuvillalankaa ja aloin väkertää tämmöisiä paloja. Neljästä eri väristä teen kuudensorttisia ruutuja. Näitä tulee nyt muutaman ruudun päivävauhdilla, joten jossain vaiheessa kesää pääsen näyttämään, mitä näistä muodostui. Lopputulos on hieman mysteeri vielä minullekin, mutta jospa se siitä kirkastuu, kun ruutujen määrä kasvaa.

Alla hieman eilisiä fiiliksiä, kaunista Juhannusta kaikille <3

5 kommenttia:

 1. Kesä on kulkenut pehmeämmin, kun helteet hellittivät.
  Kun on liian kuumaa, päivät menevät sisällä vain ollessa.
  Käsityöinto otti ja nuukahti kai helteisiin, sukka ei saa paria niin millään.
  Lahjoittelen valmiiden laatikosta sukkapareja, kun into taas palaa, saa neuloa laatikoon sukkapareja. Iloisia kesäpäiviä

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kesäkuun loppua 🥰. Minun hikiset näppini eivät huoli seurakseen käsitöitä. Mieli palaisi, mutta kädet eivät huoli kavereita 😔.

  VastaaPoista
 3. Kivat värit ruuduissa. Jännä nähdä, mitä niistä tulee.

  VastaaPoista
 4. Kiva nähdä, mitä ruuduista muodostuu👍😊Hyvää heinäkuun alkua sinulle! T. Irkku

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Mitä värejä Alfama-laukkuun?