Pakettiin

Joulupukki lähestyi minua telepaattisesti ja kysäisi, voisinko mitenkään taipua muutamat sukat Poikasille tekemään, kun kerran muutenkin neulon. Tietysti lupasin neuloa, mutta vähän kuitenkin luikertelin, ja kävin toiset sukat kaivelemassa valmiiden sukkien varastosta, pääsin näin hippusen vähemmällä. Eli vanhempi Poikanen saa nämä aiemmin Veikasta neulotut sukat: Klik. Ja neuloin nuoremmalle jössikälle sukat Adlibriksen Sockista.
Poikasten sukat ovat vähän kuin samaa sarjaa, vaikka ne on tehty eri langoista. Räsäreitä on kiva neuloa, mutta miesten sukkien tekeminen on muuten tylsssää. Ja sitä tylsemmäksi käy, mitä suuremmaksi jalat venyy :D Mutta kyllä nämä Netfliksin töllöttämisen tms. oheistuotteena menevät.
Malli: Sukka Poikaselle, 52 s
Lanka: Adlibris Socki B012, B020
Puikot: 3 1/2
Langankulutus: 114 g

Puikoilta tipahteli tänään myös kirjoneulevillapaita, jota olen viimeiset viikot neulonut vaihtelevalla innolla. Luulen, että ensi viikko kuluu iloisesti langanpäitä päätellen, niitä riittää, koska paita on neulottu 9 eri värillä, muutama rivi kullakin... Mutta jos päättelisi pikkuhiljaa, vähän joka ilta, niin ensi viikonloppuna olisi valmista.

8 kommenttia:

  1. Ihanat sukat :-)

    Laitapa tuo kirjoneulevillapaita myös näytille tänne, niin päästään ihailemaan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jeps, laitan tietysti, mutta ensin pitää päätellä ne tsiljoona langanpäätä...

      Poista
  2. Aina löytyy viluisia jalkoja jotka kaipaavat lämpöisiä villasukkia.
    Innostuin neulomaan vauvan sukkia, mutta koko pitäjässä ei ole enää kyseistä lankaväriä ja sukka jäi kesken, no ne eivät lämmitä ketään.
    Jos mietiskelee neulonnan syvintä olemusta, miksi jokin neulomus sujuu ja se innostaa ensimmäisestä silmukasta viimeiseen, kun juuri nuo mainitsemasi miesten sukat edustavat sitä neulonnan olemusta joka tökkii jo vartta neulottaessa, puhumattakaan loppumatkasta varpaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan harmistus keskenjääneelle parille.. Mutta mukava kuulla, että muistakin miesten sukkien neulominen on puisevaa hommaa :D

      Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)