Oih, tätä syksyä!

Syksy on rakas, kaikista paras vuodenaika! Syksystä ei voi saada ähkyä, siinä voisi viipyä pidempäänkin kuin mitä se suo. Syksyn tullen haluaa painella luontoon ihastelemaan väriloistoa. Ja olen painellutkin, liki päivittäin. Välillä olen nautiskellut syksystä yksin, välillä joku tai jotkut family memberit mukanani. Joskus on ollut aivan pakko ottaa kännykuvia - ei ole vain pystynyt olemaan ottamatta. 


Olen vaeltanut Sääksmäellä, Voipaalan kartanon tienoilla, Rapolan metsissä.Olen käynyt Vallonjärvellä, kävellyt pitkospuita metsiin, kiivennyt lintutorniin (myös siihen vanhempaan, huteraan). Koittanut olla hipihiljaa, että mukanani ollut luontokuvaaja saisi ikuistettua tikat, oravat ym. putkellaan, minulla vain puhelimen kamera räpsyi...Ja silloin, kun Rapola tai Vallonjärvi eivät ole kutsuneet, olen ottanut maistiaisen syksystä ja luonnosta Riippareiden lenkillä.Kaunista luontoa ja idylliä löytyy aivan keskustan tienoiltakin.

Kyllä! Syksy on ihan parhautta <3 

8 kommenttia:

 1. Super kauniita syksyisiä kuvia ja mukavaa fiilistelyä! Meillä pihan vaahtera, tuomipihlajat ja pihlajat ovat ihan nakkepellejä. Kauniit ruokalehdet on haravoitu säkkeihin ja viedään nyt viikonloppuna puutarhajätekaatopaikalle. Pari päivää on satanut vettä ja ollut lämmintä. Sään mukaisella pukeutumisella se ei harmita lainkaan. Kauniita syksyisiä päiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Syksy odotan jo keväästä, syksyn vaihtelevat säät ja luonnon värit
  joka päivä on hyvä ulkoilusää.
  Vielä noin kauniita maisemia, kun maisemassa on järvi, lampi
  tai mikä tahansa vesistö siinä on kaikki.
  Neulotaan ja ulkoillaan. Pirteitä syyspäiviä.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia, hieno syksy. Syksy on minunkin lempiaikaa.

  VastaaPoista
 4. Ihania syksyn tunnelmakuvia, kiitos näistä.

  VastaaPoista
 5. Mahtavia syksyn ihanuuksia olet kerännyt talteen kamerallasi 💖.
  Minäkin pidän syksystä kaikkein eniten, marraskuuta en tosin laske siihen syksyyn mukaan. Ehkä missio voisi olla keksiä marraskuusta jotain upeaa 🤔

  VastaaPoista
 6. Aivan huikean ihanat ruskakuvat. Tämä syksy onkin ollut erityisen kaunis.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, ihanaa syksyn loppua kaikille teille <3 Syksy tosiaan kaikilla erilainen juuri nyt, Suomineito on pitkän huiskea & jokaisella omanlainen miljöönsä ympärillään. Nautiskellaan :)

  VastaaPoista