Mukulat KAL - Valmiit sukat

Tänään oli vähän outo olo, kun ei tarvinnut kiirehtiä heti aamusta julkaisemaan edellisenä iltana näpyteltyä Mukulat KAL -ohjeenpätkää, vaan saattoi surffailla aamukahvin parissa aivan muilla sivustoilla. Eksyin sitten tilaamaan vähän lankaakin ;D Minulla tämä KAL toimi kuten pitikin: En ole kahden viimeisen viikon aikana pahemmin koronauutisia lueskellut, ihan sen verran vain, että pysyn suurinpiirtein kartalla. Ja näistä sukistakin tuli sellainen sekoitus iloa ja surua - värien kirjoa mustalla pohjalla. 
Sain eilen pääteltyä myös vuosi sitten neulomani sukat, joten esittelen molemmat samalla kertaa. Ne viimevuotiset neuloin Nallukasta ja sukkiin upposi 172 g lankaa. Sukat tuntuvatkin kevyemmiltä ja ohuemmilta jaloissa kuin Maijukasta neulotut, niihin kului 184 g lankaa. Nallukasta tykkään siksi, koska siinä on monivärisiä lankoja, jotka antavat kukille loistavan kukinnon. Maijukasta tykkään taas siksi, että sen on tasapaksua ja kirjoneuleesta tule kaunista.
Ylemmässä kuvassa taaempana Maijukasta tikutetut ja edessä Nallukasta näprätyt. Alemmassa kuvassa sukat ovat vaihtaneet paikkoja.
Sitten muutama epämääräinen kuva:
Nallukat jaloissa
Nämä on itse itseä akrobaattisissa asennoissa kuvattuja kuvia, joten ymmärtäkää...
Maijukat jaloissa
Takana oleva värisauma
Ja tässä kaverukset yhteiskuvassa
Nyt, kun olen katsellut tätä väri-ilotulitusta jo jonkin aikaa, niin kaipaan muita värejä.
Eli aloitin kolmannet Mukulat näistä väreistä :D
Malli: Mukulat, oma malli
Lanka: Novita Nalle ja Gjestal Maija
Puikot: 3
Langankulutus: 172 g ja 184 g

Kiitos vielä kerran kaikille mukana olleille, sekä neulojille, että seurailijoille :) Tämä oli niin positiivinen kokemus, ainakin minulle. Nooh, ehkä sitä toiseksi viimeisen päivän Blogger-bugia lukuun ottamatta. Tänään laittoivat viestiä, että kuvien katoamisongelma on korjattu (mutta osa vikaviestiketjun porukasta kommentoi vieläkin, ettei näin ole). Pieni pelko jäi takaraivoon, että kuvat häippäsevät taas, katsotaan, miten tässä käy... 

Aurinkoista huhtikuun jatkoa kaikille, tämän sinivuokon kera, näitä on metsäpolun varrella kauniina täplinä <3

19 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta kalista. Etenkin tuo takasauma on hieno. Minulle tuli kovin siniset, mutta eiköhän hän, joka toivoi sinisävyisiä sukkia, ole tyytyväinen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos (tästäkin!) hienosta KALista! En itse asiassa edes osallistunut neulomiseen (ohuemman langan varastoni ei olisi riittänyt, enkä oikeastaan edes niin perusta kukka-aiheista), mutta syynäsin joka ainoan mallikaavion insinöörimäisellä mielenkiinnolla "aa, jaa noin hän ratkaisee tämän ja tuon asian!". Tuo jo mainittu takasauma on minunkin mielestäni upea, ja kieltämättä kirjava Nalle olisi visuaalisesti tasaväristä Maijaa herkullisempi vaihtoehto tähän työhön.

  ...ja vaikken kukista niin piittaakaan, voisin hyvin myydä itselleni nuo villitulppaanit ja miksei myös lapinvuokot talvisukkien lumihiutaleina... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä mielikuvasta - insinööri katselemassa tarkasti kaavioitani :D Todellakin, kiitos tästä kommentista, tämä oli piristävä. Ja että olet seuraillut KALia, varsinkin, kun kukka-aihe ei ole edes sydäntä lähellä... ja siltikin olet vieraillut blogissani :D
   Kuviot voi todellakin nähdä monella tapaa ja väritys muuttaa kaiken, joten miksei vaikka lumihiutaleeksi :)

   Poista
 3. Kiitos KALista! :) Mulla vielä vaiheessa, mutta pikku hiljaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Hiljaa hyvä tulee, käyn sitten kurkaamassa, kun saat valmiiksi :)

   Poista
 4. Kiitos inspiroivasta kalista! Kuvioita aion käytää myöhemminkin, niin kauniita ne ovat. Katselin metsässä miten sinivuokko käänsi terälehtensä ja avautui kohti valoa, tarjoten hyönteisille pääsyn luokseen. Ajattelin,että me ihmisetkin voisimme kääntää kauniin hymyn kohti toista ihmistä, kohdata hyvällä mielellä, kauniit sukat jalassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista ja ajatuksia herättävistä sanoistasi <3

   Poista
 5. Ihania sukkia olet tehnyt ja vielä noin monet! Minä en ole vielä uskaltanut kirjoneulesukkiin ryhtyä. Ehkä sitten joskus. KAL on tosi kiva juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minä taas tykkään tehdä kirjoneuletta, mutta harvemmin esim. pitsineuletta tai palmikoita. Kaikki aikanaan ja miten itsestä parhaimmalta tuntuu :)

   Poista
 6. Niin kauniita kukkasukkia
  Intoa olisi enemmän, kuin taitoa ryhtyä kukkasukkien kutojaksi
  Ehkäpä on parempi ihailla näitä sukkia täällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jokainen tekee, mistä tykkäilee, niinhän se meneepi. Ja toisten tekemisiä voi aina katsella, ihan kaikenlaisia :)

   Poista
 7. Kiitos kallista. Sukat menee äidille äitienpäiväksi. Sen jälkeen löytyy instassa @handmadevoke sivulta.

  VastaaPoista
 8. Ole hyvä, pitääpä käydä kurkistamassa, kunhan äidit on juhlittu :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Muffi