Mukulat KAL 13/14 - Krookus

Ja tämä - kaunis kuin runo. (Kuvat ja kaavio ei lukijoille jostain syystä näy? Poistan ja lisään tähän postaukseen kaikki ne uudestaan, toivottavasti auttaisi?)
Neulo kaavio:

Varpaita kohden mennään!Mikähän kukka pihan periltä löytyy?

15 kommenttia:

 1. Kuvat ei jostain syystä näy. :( Myös vanhemmissa postauksissa on osa kuvista näkymättömissä. Olenko ainoa jolla näin, kokeilin useammalla eri selaimella?

  VastaaPoista
 2. Apua! Kokeilin päivittää postauksen, toivottavasti ne nyt näkyvät myös teille?
  Lisäsin kaavion myös FB:iin Vanuttunut Villasukka -sivulle.

  VastaaPoista
 3. No nyt näkyy kuvatkin:)) Pelargoniat muotoutuivat punaisiksi ja krookukset tulevat sukkiini vaaleansinisinä. Ainoa pelargoni joka selvisi talven yli on amppelissa kasvava vaaleanpunainen riippapelargoni:))

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kun kerroitte, ettei kuvat näy. En ymmärrä, missä vika, jos eivät välillä näy, samalla tavalla niitä täällä päivittäin näpyttelen :/ ja minulle kaikki siis näkyvät.
  Jos jollakin on ollut vastaavanlaista ongelmaa ja ratkaisu tiedossa, niin olisin enempi kuin iloinen tiedoista, mikä vikana. Vai temppuileeko tämä Bloggeri välillä...
  Toivottavasti kaikki on nyt kunnossa :)

  VastaaPoista
 5. Nyt tosiaan näkyy kuvat tässä mutta vanhemmista edelleen osa kuvista poissa. Ihan satunnaisesti, joissain puuttuu kuva kaaviosta joissain taas muita kuvia. Mutta toivottavasti korjautuisi itsestään, jos vaikka sivustossa on jotain vikaa tänään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oudosti osasta kuvat ovat kadonneet. Päivittelin kaavioita ja kuvia takaisin, toivottavasti nyt pysyvät. En kyllä ymmärrä, mitä on tapahtunut...

   Poista
 6. Laitoin palautetta/kyselyä asiasta, että mikä muuttunut. Toivottavasti selviää :)
  Pääasia, että pystytte kukkasia neulomaan :)

  VastaaPoista
 7. Kantapäissä vasta menossa... :) Jostain syystä mulla on kyllä 30s jalkapöydällä ja 28 silmukkaa jalkapohjassa, että en nyt äkkiseltään hoksaa, mistä se yksi kavennus(?) itselläni puuttuu, mutta pienellä säädöllä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on oikea määrä silmukoita, mutta silmukkajako puikoilla on jotenkin väärä. Pitää olla jalkapöydän eli 2&3 puikoilla yhteensä 29 silmukkaa ja 1&4 puikoilla yhteensä 29 silmukkaa. Eli puikoilla ennen kantapäätä: 14, 15, 14, 15 silmukkaa. Koitin sen piirtää kuvaankin kantapääosioon, että miten kantapäätä kohden mennään.

   Poista
  2. Joo, tajusin sen sitten myöhemmin itsekin. En vaan jotenki laskenu sitä takaosan keskisilmukkaa mukaan kun se on kaaviossa tuolla reunassa, niin hämäännyin. :D

   Poista
 8. Kävin kaikki Mukulat KALin postaukset läpi ja päivitin uudestaan kaikki ei-näkyvät kaaviot ja kuvat. Jos nyt vielä katoavat, niin sitten kyllä suutun, Bloggerille ;D

  VastaaPoista
 9. Luin Bloggerin keskustelu-hjelpistä, että muillakin ollut samanlaista kuvien katoamisongelmaa ja myös latausvaiheessa. Joten toivotaan, että korjaantuu pian. Ja huominen Mukuloiden viimeinen postaus onnistuu ongelmitta :)
  https://support.google.com/blogger/thread/40872736?hl=en

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Muffi