Kesähatusta ei hetkeäkään

Olen tullut siihen tulokseen, että jokavuotinen kesähatun virkkaus Pörrille on se hetki, jolloin kesä on viimeistään hiipinyt sydämeen. Ei siis mikään pääskysestä ei päivääkään, vaan Lovely Lisasta ei hetkeäkään. Se on siellä syömmein syövereissä, kesä.

Tänä vuonna kesä tuli 15.4.2021 vaaleansinisenä. 

Mitenkäs edeltävinä vuosina:

Ohhoh, olenpa yllättynyt, ajattelin, että kesä olisi kolahtanut aina aikaisemmin, mutta(ko) ylipäätään vasta kesäkuussa? Tänä vuonna kesä on siis aikaisessa :)

Malli: Lovely Lisa by Drops
Koko: 6/9 v
Lanka: Novita Miami (123)
Koukku: 4
Langankulutus: 59 g

Kylläpä tekisi mieli virkata lisää, eikä neuloa ollenkaan. En ole pariin päivään neulonut silmukan silmukkaa. Sitä vastoin olen purkanut aloituksia pois!

Tästä oli tulossa aivan väärän värinen minulle, liian hienokin ja alkoi tosissaan ärsyttää tikutella 1.5 puikoilla. Ei jatkoon. (Yllätyksekseni Mies taivasteli vieressä, että mitä teet: Ensin neulot monta päivää ja sitten purat surutta kaiken pois??)

Tästä oli tulossa liian leveä lapaseksi, ei jatkoon.

Nyt en siis neulo mitään. Enkä myöskään virkkaa mitään. Jumittaaaaa. Novitalta olisi alkamassa piakkoin peitonvirkkaus-KAL, sitä mietiskelen, että olisiko hullua vai ihan pähkähullua lähteä mukaan?

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vaikka vähän takatalvea sittemmin pukkasi, nyt tekee mieli vetää taas pipo päähän...

   Poista
 2. Neulojille/virkkaajille sopiva slogan: Kesähatusta ei hetkeäkään. :) On aikaa kun olen tehnyt kesähattuja. Kauniisti sinun kukat kukkivat. Meillä katseltiin tänään omenapuita puutarhasuunnittelijan kanssa; leikattiin oksia pois. ja seuraavina vuosina lisää: Puutarha ollut vähän villiintynyt viime vuosina, kun ei oikein ole jaksanut hoitaa monien asioiden takia riittävävn paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti omppupuut siitä virkistyvät ja vahvistuvat, tekevät paremmin satoa :)

   Poista
 3. On se kaunis hattu, siskoni virkkasi minulle tuon kesähatuksi, eikä parempaa kesähattua ole, nyt vain odotellaan kesähattukauden alkamista.
  Lunta on vielä pihassa, pipokausi jatkuu vielä jonkin aikaa.
  Neulojakin jää jossain vaiheessa aina tauolle, neulomiskiintiö on ilmesisesti täynnä neuleista. Eilen hurahti puikoilta kerälle yksi vauvan vikaan neulottu myssy. Oma sääntöni on, että mitään semmoista en neulo, josta ei tule pitokelpoista valmiina.
  Mukavia kevätpäiviä !

  VastaaPoista
 4. Kun löytää mieleisen ja hyvän ohjeen, kannattaa tosiaankin tehdä useampi samalla ohjeella. Tuo on oikein kaunis malli. T: Saukkis

  VastaaPoista
 5. Kiva kesähattu tai oikeastaan kaikki aiemmatkin kesähatut! Nappasin ohjeen talteen, kiitos kun laitoit linkin. Minulla on noita puuvillalankoja aika monta tuolla laatikossa ihmettelemässä mitähän niistä tulisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, jäänpä seurailemaan, minkälainen hattutehtailu siellä lähtee käyntiin :)

   Poista
 6. Kaunis hattu ja kaunis oli tuo purettukin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Virkattu toppi