Pääsiäissukat 2021

Voin varmaan nyt laittaa ruksin kohtaan: varpaasta varteen. Olen viimeinkin, usean vuoden aiottuani, neulonut sukat varpaasta lähtien. Tätä olisi tuskin tapahtunut vieläkään, ellen olisi lähtenyt mukaan Novitan Pääsiäissukka KAL:iin. Ja, mikä parasta, varpaasta varteen oli aivan sujuvaa. Seuraavaksi meinaan aikoa, varmaan useamman vuoden, neuloa varpaasta varteen "normikantapäällä".

Pientä ohjeen kanssa saikkausta, ja siihen päälle vielä oma ohjeen lukihäiriö, oli näissä sukissa alussa. Joten purin ja neuloin toisen sukan jalkaosan kahdesti. Neuloin myös jalkaan yhden ylimääräisen tulppaanirivin, se oli tarkoituksellista. Sitten kiinnostus sukkia kohtaan jotenkin katosi ja nyt rykäisin ne loppuun, tosin tynkäisinä nilkkasukkaversioina. Vaihdoin myös nilkan narsissit johonkin omaan mysteerikukkaan.

Sukat päätyvät lahjalooraan, koska olen polvisukkien vannoutunut käyttäjä, olivatpa sitten nilkassa rytyssä tai ihan oikein jaloissani. Pienen keväisen väri-iloittelun nämä sukkaset minulle kuitenkin toivat. 

Meillä on menossa Päivänsini vastaan Mustasilmäsusanna -skaba. Yllättäin (?) Pörrin Päivänsini (taaempana) johtaa sekä pituuden, että kasvuun lähdön puolesta :)  

Piilotimme viime vuonna 2020 pääsiäiskukat (helmililja ja narsissi) maahan, nyt jompi kumpi kurkkii, että jokohan sitä rohkenisi lähteä kasvamaan?

 

Malli: Novita Pääsiäissukka KAL, jossain määrin ;D
Lanka: Novita Nalle pellava (061) ja heinä (334) ja kukat on Maijaa
Puikot: 3
Langankulutus: 90 g
Rentouttavaa Pääsiäisen aikaa ja aurinkoa päiviinne :)


11 kommenttia:

 1. Kauniit sukat tuli 😊 minun sukkani jäävät myös lyhyemmiksi, kun halusin vain kukkia sukkiin ja myöskin pitkäaikainen aikomus toteuttaa varpaista varteen sukat ovat kantapäitä vaille valmiit 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samassa veneessä siis olemme, pitääpä käydä kurkkimassa sinun sukkaset, kunhan valmistuvat :)

   Poista
 2. Ihanat sukat!
  Itsekin tosin käytän nykyään hieman pitempivartisia sukkia. Polvisukkiin asti en ole vielä päässyt, mutta varsien pituus kasvaa pikkuhiljaa 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vain menee...
   Itsehän mietin jo ylipolven sukkia ja villahousuja :D

   Poista
 3. Ihanan keväiset sukat omalla kädenjäljellä 💛 Varpaista en ole koskaan sukkia aloittanut, aikonut kyllä olen ;) Ja kevään kasvu onkin siellä jo hyvässä vauhdissa 💛 Kaunista kevättä sinulle 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinulle :)
   Ja ketjusilmukka-aloitus olikin yllättävän "sikahelppo".

   Poista
 4. Villasukissasi kukkivat ihanat kevään värit 💛 Olen kuullut että varpaistakin voi aloittaa, mutta hyvä jos joskus olen kutonut perusharmaata edes varresta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keväisin tekee mieli aurinkoisia värejä :)
   Harmaat villasukat soppelit, ihan parhaat kotosalla hiihtelysukat ja varsinkin möksällä :)

   Poista
 5. Ihanan keväiset sukkaset ja kukkaset. Joskus pitää soveltaa ohjetta! T: saukkis

  VastaaPoista
 6. Varpaista varteen; enpä ole vielä saanut toteutettua sitä😊 Pirteät sukat sait kyllä aikaiseksi👍

  VastaaPoista

Berry Moline