Lapasten Missikisat - Kilpailijatar nro 2: Riva Sun

Ja sieltä lehahtaa paikalle kilpailijatar nro 2, joka valaisee koko estraadin astuessaan sisään! Yleisö henkäisee ja peittää silmiään, Riva Sun on häikäisevä!

Mutta, kuka on tämä edellisen kilpailijattaren kaima, Riva Sun? Kysytäänpä häneltä itseltään: "Olen pieni ja aurinkoinen, missioni on tuoda lisää valoa tähän maailmaan", kertoo Riva. Ja jatkaa: "En käytä aikaani surulliseen ja kurjaan pohdintaan tai asioiden vatvomiseen. Minä menen eteenpäin, asiat järjestyvät omalla tavallaan ja elämä kantaa. Etsin jokaisesta asiasta valoisan puolen ja nappaan siitä kiinni. Rakastan nauraa ja hihitellä." 

Riva Suniin ei voi olla ihastumatta, mutta haluaisiko hän kertoa hieman mekostaan? "Mekkoni on kestävä ja lämmin, se on kudottu vahvistetulla tavalla. Mekon helmassa on nirkkoreuna. Väritys kulkee, miten kulkee, se ei menoani hidasta nyt, eikä jatkossa."

Mitä Riva sitten haluaa tulevaisuudessa tehdä? "Tahdon viettää aikaa erään 6-vuotiaan kanssa. Luulen, että meillä on oikein hauskaa yhdessä." Se kuulostaa oikein hyvältä suunnitelmalta. Päästetään Riva Sun paikoilleen. Verhon takaa kurkistaa jo seuraava kilpailijatar...

Malli: Riva Sun, Lapaset vahvistetulla neuleella (= kuin kantalapussa)
Lanka: Gründl Hot Socks Riva (6)
Puikot: 3
Langankulutus: 55 g
Strategiset mitat: pituus 22 cm, leveys 8 cm

8 kommenttia:

 1. Hauska kisa. Pitänee odottaa kaikki kilpailijat ennen äänestystä.

  VastaaPoista
 2. Kysyisin kilpailijatar Riva Sunilta, että neulotaanko hänen mekossaan joka toinen kerros oikeaa ja joka toisella nostetaan joka toinen silmukka. Kiva mekko hänellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riva vastasi, että juuri näin on hänen luja mekkonsa valmistettu.

   Poista
 3. Aurinkoisen väritys näyttää upealta joten eiku menoksi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko ei ole ollenkaan pahitteeksi ja sitä kaipailee sielu (ja valkea naama) :)

   Poista
 4. Hauska idea lapasiin tuo vahvistettu neulos. On varmaan perussileää lämpimämpikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähentelee paksuudessaan kirjoneuletta, tosin huokoisempi.

   Poista

Berry Moline