Lapasten Missikisat - Kilpailijatar nro 3: Heleä Syreenipolku

Ja nyt lavalle sipsuttelee kilpailijatar nro 3, Heleä Syreenipolku. Heleän mukana leijailee tilaan sangen voimakas syreenin tuoksu. Uuh, voiko enää enempi tulla ikävä kesäiltaa... Aurinko on jo painumassa mailleen, kävelet kapealla kujalla, jota syreenit reunustavat. Jostain kuulua vaimeaa puhetta, naurahduksia, ei ole kiire mihinkään, ainakaan sisälle.

Mutta, mikä toi Heleän näihin kinkereihin? "Tämä oli aivan puhdas sattuma, hetken oikku, tämä ei varmaan ole minun oikea juttuni, mutta, tässäpä nyt olen." Aivan, eli heittäydyit hetken vietäväksi, kuten sanotaan? "Kyllä, näin voi sanoa." Entäpä tulevaisuuden suunnitelmat sitten, onko joitain toteuttamattomia haaveita? Mutta Heleä punastelee ja kääntää katseensa alas.

Haluaisiko Heleä sitten kertoa asustaan jotain? "Ei tästä ole oikeastaan mitään kerrottavaa, tämä on vain tämmöinen, erikoistarjous." Heleä on ihana, mutta puheliaaksi häntä ei voi moittia. Päästetään Heleä muiden joukkoon.

Ja näyttäisi siltä, että Heleä on meidän viimeinen kilpailijatar, sillä neljäs lapasitar poistui paikalta ja jupisi mennessään jotenkin näin: "Mie meen kottii, tämmöset kisatsut on ihan hölömöläisen hommoo." Eli näin ollen kaikki kolme osallistujaa pääsevät palkintopallille, eikä kellekään tule paha mieli. 

Malli: Lapaset kahdella värillä ja aukkopeukalolla
Lanka: Novita Nalle Luontopolku Syreeni (871), Novita Nalle valkoinen (010)
Puikot: 3
Materiaalin kulutus: 55 g
Strategiset mitat: 8,5 cm, 25 cm

10 kommenttia:

 1. Oli kiinnostava kilpailu, kauniita ja lämpimiä kilpailijattaria kisaamassa. Ja sijoitukset palkintopallille ihan ansaittuja, ja lämpimien sormien kanssa voi maailman rauhakin toteutua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :D Ja, jos ei aivan maailman rauhaa tavoitella, niin omassa lähipiirissä säilynee ainakin paremmin rauha :)

   Poista
 2. Riva Sun saa ääneni vaikka olen vähän pettynyt, kun kilpailijoita oli niin vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riva Sun hymyilee onnellisena.
   No, mutta Repu, tämähän oli vain osakilpailu, ja seuraava osakilpailu järjestettäneen Koko_elämä:ssä..? ;D

   Poista
 3. Olishan noita kilpailijoita voinut olla enemmänkin! Ne oli niin kiinnostavia. On se hyvä , että kaikki pääsivät palkintopallille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, osa kilpailijoista alkoi ujostella, osa ei muuten vain halunnut osallistua. Mutta, kuten ylempänä kommentoin, niin osakilpailuja saa järjestää lisää :D

   Poista
 4. Tämä neiti Heleä Syreenipolku on minun suosikkini. Varsinkin kun mietin, että saisin tuollaiseen malliin upotettua kauan marinoituneet Nalle Taika -lankani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nalle Taika sopii tuohon hyvin, olen tainnut muutamat siitä joskus tehdäkin. Taika on jotenkin hankala lanka käyttää, siltikin sitä tulee aika ajoin hommattua... miksihän???

   Poista
 5. Kivasti esittelet langat! Kauniita on kaikki kolme paria kädenlämmittimiä. Tämä viimeisin on kuin kesän kukkaniitty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luontopolku on yksi lempilangoistani, siinä oli kauniitä värejä :)

   Poista

Kiitos kommentoinnista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saamaan mainosspämmiä, joten joudun ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Mikä sillä on päässä?