Terra

Sarjassamme paidat, jotka eivät tahdo valmistua millään... ja kun valmistuvat, niin kuvaus ja postailu ei nappaa sitäkään vertaa. No, mutta miksi? Ehkä siksi, että tuli valittua paitaan niin omituiset, ei omat, värit.

Aloitin paidan ehkä vuosi sitten, se valmistui pari kuukautta sitten. Kuvissa olen pukenut sen reippaana tyttönä päälle, ja lähdimme sen kuvaamaan. Järvessä oli vielä jäät, olisikohan ollut jotain huhtikuun alkua sitten? Muhvero-pennun otin kuvauksiin mukaan, vaan hän karkasi hyppysistä :)

Paidan ohje löytyy kirjasta Minun Islantilaisneuleeni, suunnittelija Annika Konttaniemi. Ohje oli hyvin kirjoitettu, neulojan ei tarvinnut jännittää vaikeutta tai virheitä, malli on kaunis. Helma muotoiltiin takaa pidemmäksi lyhennettyjen kerrosten avulla. Valitsin paitaan samat värit kuin mallipaidassa, mutta violetin korvasin keltaisella... öööh... tuli vähän sellainen Heja Sverige -tyylinen ratkaisu tai pääsiäismunan kääre tulee myös mieleen. Väripoukkoilut saavat nyt riittää minun osaltani, ja palaan omaan värimaailmaani.

Paidan koko on S, ja sain siihen uppoamaan 472 g Ístex Léttlopi -lankaa.

Ja, jälleen tällainen pikapostaus. Olen huomannut, että Muffi on melko lailla parantanut minun neuloosin, ja ylipäätään iltaisin koneella kökkimisen. No, onpa pihallakin tullut ihan vähän möyrittyä. Nyt tosin alkoi viikon talviloma (joskushan se on pidettävä), niin ehkäpä kerkiää ja ehtii enemmän. Ja samalla voi koittaa parannella tätä ihan kaameaa lentsua, joka iski päälle, eikä meinaa osata mennä pois... Harmittaa, sillä oli suunnitelmissa käväistä Muffin kanssa mökillä, mutta eipä nyt viitsi mennä tartuttamaan tätä muihin :/

En yleensä laita valokuviin palleroisia, mutta tässä oli sellainen älytön virnistys päällä, että sitä ei kehtaa julkisesti jakaa :D

18 kommenttia:

 1. Super upea neule <3 Tykkään noista käyttämistäsi väreistä! <3 Minullakin on pitkän ajan neuleprojekteja. Saapa nähdä, milloin valmistuu, kun pihatyöt kutsuvat. Aurinkoisia toukokuun päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samaten aurinkoisia pihamöyrintäpäiviä sinulle <3

   Poista
 2. Minusta tuo on kaunis ja väritkin sointuu. Odotapas minun jämälankasukkien väriyhdistelmiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jään odottamaan, toki jämälankasukissa menee ihan kaikki väriyhdistelmät <3

   Poista
 3. Kauniit on värit ja vihreä tasoittaa hyvin Heja-Sverige -osuutta. Oikein nätti.

  VastaaPoista
 4. Kaunis neulepusero, kyllä se lämmittää sinua.
  Nyt on se aika vuodesta, kun neulomukset tahtovat jäädä vähemmälle huomiolle.
  Aion olla aina aloittamatta mitään uutta, mutta en pysy päätöksessäni.
  Neulon kesäsukkasia, kun jokin neulomus pitää olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, mutta joku aina saatavilla, jos neulotuttaa <3

   Poista
 5. Kauniit värit. puserossa. Pihahommat vie aikaa, mutta kiva olla ulkona kauniilla ilmalla jaihmetellä luontoa ympärillä. (mitä nyt meikäläisellä nuha ja astma vähän haittaa). Kyllä sitä aina joku tai jotkut neuleet pitää olla kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näin keväällä/alkukesästä on kaikki kasvu niin hurjaa, maisema muuttuu päivittäin <3

   Poista
 6. Uniikki neule.Eipä het hopussa tule vastaan turuilla eikä toreilla :-)

  VastaaPoista
 7. Onpa nätti neule, tykkään väreistäkin. Oispa ollut mukava nähdä virnistyksesi ;)

  VastaaPoista
 8. Vaikka eivät ole sinun värejä, niin kiva ja raikas yhdistelmä on kuitenkin. Sininen on liian vaaleaa tuodakseen mieleen länsinaapurin. Minulle tulee enemmän mieleen Karibian tai Afrikan värimaailma - paitsi pohjaväristä. Se kyllä kestää raikkaat kuviovärit. T Saukkis

  VastaaPoista
 9. Minä taasen tykkään noista väriyhdistelmistä; näyttää turkoosilta, ruskealta ja keltaiselta:) Toivottavasti olet parantunut jo lenssusta kaikin puolin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Terra