Hitchhiker kahdella langalla

Lempihuivimallini Hitchhiker, elikäs liftari, käväisi tsekkaamassa keväisen vihreän Wienin, mutta lopullisen muotonsa se sai harmaan lauantaipäivän päätteeksi, ihan täällä kotisoffalla. Ja, koska Muffi on ehdottomasti meidän perheen edustavin yksilö, niin vain hän oli sopiva toimimaan mannekiinina, ja esittelemään liftarin.

Liftari sai kuvauksen päätteeksi Muffin toimesta sellaisen kyydityksen, ettei ihan heti pääse unohtumaan, millaista kyyti voi olla, jos lähtee ihan kenen tahansa matkaan.

Liftari on neulottu käyttämällä Viking Nordlys (940) ja Novita Tuuli (604) -lankoja yhtäaikaa, puikot 4.

Neuloin huivia niin kauan, että Tuuli-lankakerä alkoi loppua. Huivista tuli näin 26-hampainen pienehkö ja kapeahko, mikä olikin toiveena, sillä en pidä suurista huiveista. 

Huivi painaa 99 g. Mukava välityö, ja näitä liftareita alkaa olla jo melko monessa värissä, mutta lisää tulee tehtyä varmasti...

Kevät etenee hitaasti. Joskus on ollut niin nättiä, kun on käynyt iltalenkillä Muffin kanssa. Tosin välillä on ollut myös ei-niin-nättiä raparallia. Mutta, kummasti se silti aina piristää, kun käy lenkin pyöräyttämässä. Tässä viimeisessä kuvassa auringonlasku oli maalannut kaiken ihanaan pastelliin. Ja yritin saada täydellisen kaunista kuvaa joutsenparista. He eivät kuitenkaan välittäneet Muffin, minun ja Jarrun (=Elmeri) seurasta, vaan päättivät vaihtaa maisemaa.



8 kommenttia:

  1. Ihana Muffi ja kaunis huivi 💖

    Mahtavaa, että olet jo nähnyt joutsenia! Meillä on vielä melkein pelkkää lunta ja jäätä, joissakin kohtaa sula maa vähän pilkistää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä meidän ympärillä on virtapaikkoja, jotka eivät koskaan jäädy.

      Poista
  2. Kaunis huivi, taputukset mannekiinille.
    Pitäisi opetella sukkaneulojan huivin neulominen, kaupoissa on niin suuria huiveja, ei semmoisen kanssa tule toimeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienehkö huivi ei ahdista takin kanssa. Mutta jotain lämmintä pitää kaulalla olla. Suuria hartiahuiveja en osaa minäkään käyttää, ainakaan vielä...

      Poista
  3. Nyt on kyllä söpöin mannekiini ikinä ja on kyllä ihana huivi hänellä kaulassa.
    Ihanaa Palmusunnuntaita Sinulle.

    VastaaPoista
  4. Liukuvärjätty lanka on oikein hieno valinta Hitchhikeriin. Sinulta saadun vinkin perusteella olen hankkinut kyseisen ohjeen. Vielä en ole toteuttanut, mutta suunnitelmissa on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi: Kun alkuun pääsee, niin ei tarvitse seurata ohjetta ja luonnistuu melkein mistä vain langasta.

      Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)

Loput(tomat) lankahamstraukset