Novita x Fazer sukkalehti namuista

Tänään se julkaistiin, ja minulle Postipojan toimesta aivan kotiin kannettuna, nimittäin Novita x Fazer sukkalehti. Keväällä tuntui, että miten sitä malttaa edes syksyä odottaa, ja tuntui tyhmältä kiirehtiä kevättä ja kesää alta pois, niin kivoja vuodenaikoja kuin ovat. Tuntui, että 1.9. on jossain todella kaukana tulevaisuudessa. Ja, niin nopeasti kesä vilahti mennä, äkkiä onkin jo syyskuu. 

Tänään tuli myös toinen aiheeseen liittyvä lähetys, nimittäin Vihreitä kuulia -neulontaboksi. Lyhyt katsaus nyt molempiin. Ensiksikin lehti: Lehdessä on 48 Fazer makeisista inspiraation saanutta sukkamallia. Osa on suunnittelukilpailun voittaneita malleja aivan "tavallisilta" neulojilta ja osa malleista taas oikeilta neulesuunnittelijoilta. 48 mallin lehti on melkoisen tuhti julkaisu, lähentelee jo kirjaa, sivuja on 192! Mutta en valita, pois se minusta. 

Sitten tämä kysymys, jonka jokainen itselleen esittää, kun julkaisua lukee: Mikä on juuri sinua eniten puhutteleva malli? Mitäpä meinaat lehdestä neuloa? Niin, no sitähän ei lopulta tiedä, mitä tulee neulottua. Koska nämä mallithan kyllä kestävät aikaa, niitä voi neuloa nyt tai joskus myöhemmin. Mutta, jotta en joutuisi kuvaamaan liikaa (koska vaihtoehtoja olisi kyllä), niin annoin itselleni luvan nostaa esiin vain kolme mallia, jotka luulisin tällä hetkellä neulovani, ja ne ovat kuvassa alla.

Kuvat on otettu Novita x Fazer sukkalehdestä

Sellainen kyllä pakostakin kiinnostaa, että kuinka mallit on lehteen valittu? Onko laitettu samasta karkista tehdyt mallit kasaan ja sitten valittu, mitkä niistä pääsevät jatkoon. Onko suoritettu salainen lippuäänestys vai mitenkähän se on edennyt..? Onko raadissa ollut sekä Fazerin, että Novitan porukoita? No, eihän se minulle kuulu mitenkään, muttakunkiinnostaakertakuitenkin :D

No, toinen asia, mikä hieman kutkuttaa mieltä on, että mitäpä, jos valintaraati olisi kovettanut sydämensä ja valinnut vain yhden mallin per namu, nythän lehdessä on samasta namusesta useampia tulkintoja. Olisiko lehdessä silloin malleja useammasta karkista kuin nyt? Vai olisiko lehti ohkaisempi? No, niin tai näin, nyt on ainakin neulottavaa, ja varmasti kaikille löytyy lehdestä omat lempparit puikoille. 

Sitten tähän toiseen kivaan juttuun tänään, Vihreitä kuulia neulontaboksiin. Tämä on yksi kolmesta neulontaboksista, jonka voin ostaa joko Fazerin tai Novitan verkkokaupasta. Muut vaihtoehdot mahtoivat olla Sininen ja Suffeli. Vhreästä laatikosta löytyy kaikki tarpeellinen sukkien neulomiseen ja mukana on tietysti kyseisen laatikon namusia, minun laatikkoni tapauksessa vihreitä kuulia. Pikkuisen huolettaa, että minkälaisella säännöstelyllä laatikollinen vihreitä kuulia riittää kahden kirjoneulesukan neulomiseen..? Ja voiko niitä edes säännöstellä? Pitäisikö minun säästää tämä laatikko siihen hetkeen, kun minulla on taas oma lankakaaos-huone (vaikka sillä tulee olemaan aivan eri nimi, kuulette sitten). Sitten juhlallisesti avaan laatikon ja alan neuloa, aaaah...

Eikä siinä kaikki: Toinen sukkalehti ilmestyy vuoden alussa. Siellä on minultakin jotain. Siksi Novita lähetti myös tämän 1. sukkalehden minulle, mikä oli tosi kaunis ajatus ja kiva ylläri. Toisen lehden sukkien aiheena mahtaa olla suklaat, lakut ja keksit, sitä odotellessa...

Suunnittelin ja neuloin myös tähän 1. lehteen ehdokkaita, ne esittelen sitten joskus. Mutta annetaan ensin tähän sukkalehteen päässeiden töiden ottaa paikkansa, minä kyllä ehdin omat kötöstelyni näytellä myöhemminkin :)

12 kommenttia:

 1. Olin jo ihmetellyt, kun Novita ei yhtään lähestynyt (en siis ole osallistunut kisaan). Tänään 1.9. lopulta tuli sähköposti ja siinä linkki, josta pääsi tilaamaan lehden. Olisi ollut niitä boxejakin, mutta nyt tilasin vain lehden. Odotan mielenkiinnolla, mitä ihanuuksia sieltä paljastuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jotain mieluista pääsee puikoille. Ja voihan noita lahjapakettiinkin neuloa, varsinkin, jos lähipiirissä joku mättää jotain tiettyä karkkia ihan urakalla.

   Poista
 2. Onnea valituksi tulemisesta toiseen lehteen! Minä en malta odottaa sitäkään, mutta yritetään nyt ensin neuloa tästä jotain. Toisessakin lehdessä on niin upeita malleja koska fazerina, geisha, keksit, lakut ... niistä saa niin paljon ihanaa! Ihan totta, eivät nämä vanhene ja varmasti tulee neulottua myöhemminkin tästä lehdestä. Nuo valinnat kiinnostaa ihan uteliaisuudesta minuakin, ja uskon ja toivon että valinnoissa käytetään aika laajoja kriteereitä koska lehdissä on aina erilaisia ja yritetään löytää kaikillekin sopivia malleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Varmasti valintaan on vaikuttanut mainitsemasi asiat.
   Minä aloitin eilen kannen sukat. En tykkää neuloa mustaa lankaa, mutta kannen sukat on saatava :)

   Poista
 3. Kaupan hyllyllä näin karkkisukkalehden, mutta jätän ne ohjeet kokeneiden neulojien puikoille. Kauniita sukkapareja, joku sukkapari pääsee ajallaan puikoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on kauniita sukkia ja varmasti jokaiselle löytyy oma suosikki malli :)

   Poista
 4. Pakkohan se lehti oli ostaa heti. Kävin kävelylenkiltä tullessa pikkukaupassa ostamassa leipää ja hyllyn viimeisen sukkalehden. En osaa vielä sanoa, mitkä hyppäävät ekaksi puikoille. Joululahjoiksi kuitenkin jollekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä tulee sitten joku sellainen malli puikoille, joka sinne eniten haluaa :)

   Poista
  2. Jälkikasvu (3 lasta puolisoineen ja 6 lastenlasta) jo ilmoitteli useamman eri mallin, joka pitäisi tehdä. Yhden esiteinin joululahjaksi riittää kuulemma sukat, joissa on rahaa ja karkkia. :D

   Poista
  3. Kuulostaa pikkasen siltä, että saat kilistellä puikkoja melko paljon :) Voi, tuota nuorisoa :D toisaalta, eipähän tarvitse pähkäillä, mitä heille antaa.

   Poista
 5. Onneksi olkoon seuraavaan lehteen pääsemisestä 🤍 Vähän samoja asioita itsekin mietin, kun tuota lehteä selasin. Aivan upeita malleja, mutta olisiko ollut ehkä vielä jotain karkkeja, joita ei näissä kuvissa näkynyt. No, upea tämä on näinkin. Voi olla, että en siitä kovinkaa montaa mallia neulo, mutta kiva noita on katsella.
  Mielelläni myös näen, millaisia ehdokkaita sinulta olisi ollut tähän ensimmäiseen lehteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, ja kaikenlaisista malleista on runsaudenpulaa. Minä aloitin sukkalehdestä yhdet sukat, hitaasti etenee.

   Poista

Kiitos kommentista. Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen.
(Olen alkanut saada mainosspämmiä, joten jouduin ottamaan kommentin tarkastuksen käyttöön.)